2777
2789
عنوان

چرا بقیه خندیدن بهم

133 بازدید | 12 پست

تو کلاس امروز دانشگاه استاد اقتصادمون داشت اسلایدها و توضیح میداد ک اکثرا انگلیسی بود بعد من پرسیدم باید انگلیسیاشو هم حفظ کنیم بعد گفت اجباری نیست ولی بد نیست خوبه تو کار و اینا  ..بعد گفتم تو بازار کار واجبه اصطلاحات انگلیسی رو بلد بود؟ بعد گفت خوبه مثلا منشی شرکت باشی بهتره بدونی ، بعد اینو گفت همه بچه ها خندیدن. 😐 ینی مسخرم کردن؟ مشکل دارن باهام ؟

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

وای عزیزمممم 

تو مگه نمیدونی

مردم ما همههههه سطح سوادشون خدااااس

همه انگلیسیو اصلا بهتر از زبان مادری بلدن 

ولکن بابا ی دسته ادم عقب افتاده هستن

اهمیت نده

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاده مسخره ات کرده

اره فهمیدم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
استاده مسخره ات کرده

چرا واقعا ینی مشکل دارن باهام 

ببین مشکل تو اضطراب اجتماعی و وسواس فکریه برو دنبال درمانش وگرنه انقدرر شدید میشه که حتی نمیتونی از خونه بری بیرون...

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
ببین مشکل تو اضطراب اجتماعی و وسواس فکریه برو دنبال درمانش وگرنه انقدرر شدید میشه که حتی نمیتونی از ...

از کجا فهمیدی 🥲

اصطلاحات درسی ک داری توش مدرک میگیری رو مگ میشه بلد نبود اخه چ سوالی بوده پرسیدی

استاد خوبی داشتی هیچی نگفته😂😂😂

بستگی داره چه شغلایی از مدرکت میدونی داشته باشی اگ پایین ترین حد منشی بودنه ک استادت با زبون بی زبونی گفته داری چرت میپرسی تونام خندیدن بهت

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

اصطلاحات درسی ک داری توش مدرک میگیری رو مگ میشه بلد نبود اخه چ سوالی بوده پرسیدیاستاد خوبی داشتی هیچ ...

بنظرم اونا فقط به کنایه استاد که بازار کار نیست و باید منشی بشین خندیدن

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
بنظرم اونا فقط به کنایه استاد که بازار کار نیست و باید منشی بشین خندیدن

فکر نمیکنم هیچ استادی حرف از بازار کار نداشتن رشته تحصیلی ک خودش استادشه نمیزنه،چون در نهایت کسی ک زرنگه حتما شغلشم تو حیطه تحصیلاتش پیدا میکنه

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

فکر نمیکنم هیچ استادی حرف از بازار کار نداشتن رشته تحصیلی ک خودش استادشه نمیزنه،چون در نهایت کسی ک ز ...

ما زیست شناسی میخوندیم خود استاد میگفت کار نیس با فوق ژنتیک باید بیام ساعتی۳۰تومن حق التدریس درس بدم