2777
2789
عنوان

ترشح قهوه ای در حاملگی

89 بازدید | 17 پست

سلام بچها من پنج هفته و سه روز هستم رفتم حموم و اومدم کمی خوابیدم الان دیدم کمرم درد میکنه کمی خیس شده بودم ترشح قهوه ای داشتم خیلی میترسم من بارداری قبلیم سقط شد تو پنج ماهگی..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیاف استفاده میکنی؟؟

منم تو پنج ماه جنین اول رو ازدست دادم سر دومی که هترشح دیدم دکترم گفت سریع برو سونو بده خدای نکرده اگ دوباره  تو ماه بالا ترشح دیدی باید اورژانسی سونو بدی ببین رو پشت ماشین دراز بکش پاهاتم بالا نگه دار حتما بگو اورژانسی بنویسن سونوگرافی هم رفتی شرایطتو بگو ک هتو رو سریع بفرستن داخل

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

عزیزم ترشح قهوه ای زیاد خطرناک نیست ولی باید بری دکتر اطلاع بدی آمپول یا شیاف پروژسترون برات مینویسه. من شش هفته هستم هفته قبل اندازه یه مشت خون قهوه ای ازم دفع شد و بعدش لکه . دو سه روز دیگه نوبت دکترم بود رفتم سونو کرد و خودش فهمید قبل اینکه من بگم و آمپول و شیاف داد الان خوبم ولی زیر دلم گرفتگی داره .استرس نگیر بدترین چیزه تازه من سابقه دوبار سقط داشتم ولی اینبار همه چیو سپردم دست خدا و آرومم

آره درحد پریودی هس..سونو چیزی معلوم میکنه اخه هنوز خیلی زوذه

زنگ بزن بیمارستان بگو وصل کنن بخش مامایی یا زایشگاه بعد اونا راهنماییت میکنن ک هباید چیکار کنی ولی من ترشحم زیاد شده بود دکتر یه شیافو کرد دوتا در روز

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
نه استفاده نمیکنم

ببین موهاتو برو کوتاه کن حمام هم پنج دقیقه ایستاده با آب ولرم 

2810