2777
2789
عزیزم ۱۵ روز عقب انداختم

خب پس حامله نیستی 

برو دکتر ببین علتش چیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی دلمو خوش کرده بودم

انشاءالله ماه بعدی باردار میشی 

الان هم بری دکتر احتمالا یه ازمایش بتا برات مینویسه 

اگه خواستی فردا برو بتا بده شاید بی بی چکت کاذب بوده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اخه پس چرا چه دلیلی داره که پری نشدم من یه روزم عقب نمینداختم

ببین من دو روز عقب انداختم بیبی زدم این جوری شد. این نمیتونه دلیلش بارداری باشه. شاید هورمونات به هم ریخته‌ من شنیدم بعضیا قبل بارداری پریودشون نامنظم شده بعد باردار شدن. حالا برو یه آزمایش بده.

ی بار دیگه ببی چک بگیر بزار احتمالا حامله ای منم هاله کمرنگو میبینم و اینکه 15روز عقب انداختی انشالل ...

خداخیرت بده بالاخره ایمان اوردم کور نیستمو یه هاله ای هست توهم نمیزم پس چون سر دخترمم بی بی چکم همینجوری به زور دیده میشد نمیدونم چرا

انشاءالله ماه بعدی باردار میشی الان هم بری دکتر احتمالا یه ازمایش بتا برات مینویسه اگه خواستی فردا ب ...

یه سوال آزمایش بتا مگه همون روز جوابش نمیاد چرا به من گفتن یه هفته دیگه

یه سوال آزمایش بتا مگه همون روز جوابش نمیاد چرا به من گفتن یه هفته دیگه

همون روز یا نهایت فردا 

شاید با بتا ازمایشهای دیگه ای هم داده بودی که گفتن هفته دیگه