2777
2789

میشن چیه؟ انگار ازدواج تمام ذوقشون رو میکشه و از هم دورشون میکنه!

بنظر خودم یکی از دلایلش اینه که زن خیلی خودشو در دسترس مرد قرار میده و مادرانه رفتار میکنه و همه چیزشو میزاره واسه ی مرد اونم حس میکنه دیگه زن رو بدست آورده و نباید تلاشی واسه خوشحال کردن و نگه داشتنش بکنه و..

نظر شما چیه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا ک میگی مال گذشته اس

اینفدر توقعات رفته بالا، دختر نون رب خور خونه بابا دنبال شیشلبک خونه شوهره

شوهره هم از پس خرج خانوم برنمیاد دلسرد میشه ب زندگی

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بیشتر به این دلیله که قبل ازدواج برای هم فیلم میان وقتی میرن زیر یک سقف تازه با خصوصیات واقعی همدیگه آشنا میشن 

بعضیا تازه خصوصیات خوب همو کشف میکنن هر روز بیشتر عاشق هم میشن بعضیا هم برعکس

نه ابجی اینجوری نیس دیگه وقتی ازدواج کردن چجوری خودشو در دسترسش قرار نده 

خیانت البته ربطی به جنسیت نداره باید ذات درست باشه

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

دلیل خیانت که ذات و تربیت نادرست ..دلیل عادی شدن برا همدیگه از نظر من به خیلی عوامل بستگی داره ...

من زن هستم چادری هستم و ذاتمم خراب نیست ولی ی عده زنا رو میبینم چجور تو نغازه های املاکی ها یا ماشین فروشیا خودشونو اراسته پراسته کردن و ناز میان ، ادم فکرش مشغول میشه

دبگه زنا رسما بلانیبت جمع ی عده ، کاسب شدن. والا من زن قابلیت گول خوردن پیدا کردم مردا ک جای خود داره

خونمون تو محله بازار خودرو و املاکه هست ایقندر زن عملی میبینم ک نمیدونی

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

چون به چیزی که میخواستن رسیدن. دیگه جذابیت و هیجانی براشون نمیمونه. یهو میبینن یکی دیگه جلوشون سبز شده که خیلی باحال تر و خوشگلتر و بهتر از همسر خودشونه اون وقت میگن وای خدایا کاش ازدواج نکرده بودم اون وقت میتونستم با این شخص که نیمه گمشدمه باشم و وقتی میبینن چاره دیگه ای نداره یواشکی با اون شخص وارد رابطه میشن ولی از نظر اخلاقی کار درستی نیست و باید خویشتن داری کنن که نمیکنن و این بلایا رو سر خونه زندگیشون میارن

چون به چیزی که میخواستن رسیدن. دیگه جذابیت و هیجانی براشون نمیمونه. یهو میبینن یکی دیگه جلوشون سبز ش ...

دقیقاااا.

خب به نظرتون راه حل‌چیه؟

یه سریا میگن بعد ازدواج کاری نکنید که طرف فکر کنه تماما در اختیار اونید و به دستتون آورده و دیگه نباید تلاش کنه.

به نظرم درست ترین راهه

من زن هستم چادری هستم و ذاتمم خراب نیست ولی ی عده زنا رو میبینم چجور تو نغازه های املاکی ها یا ماشین ...

عزیزم پوشش مختص ایران نیست همه جای دنیا هست  ..اما فقط تو ایران بخاطر پوشش خانم ها برای مردها حق هرزگی قائل میشن ..نه عزیزم خیانت به ذات و تربیت نادرست ربط داره ..

دقیقاااا.خب به نظرتون راه حل‌چیه؟یه سریا میگن بعد ازدواج کاری نکنید که طرف فکر کنه تماما در اختیار ا ...

این به نظرم غیر ممکنه چون ازدواج و وصال یعنی به هم رسیدن. همین که اسم طرف اومد تو شناسنامه یعنی کار تمومه یعنی بهش رسیدی نمیشه از این واقعیت فرار کرد. حتی اگه آدم خودشو در دسترس قرار نده هم طرف مقابل میدونه که اون شخص همسرشه و حلاله. نظر من اینه که وقتی کسی از خودش مطمئن نیست و به بلوغ کافی ازدواج نرسیده اصلا به ازدواج فکر نکنه چون مسئولیتش سنگینه حق نداره زندگی دیگران رو به تباهی بکشونه. حالا اگه هم ازدواج کردن برای جلوگیری از خیانت باید طرف خودش بتونه خودشو کنترل کنه و این تو وجودش نهادینه بشه. همسر چه خودشو در دسترس قرار بده چه نده طرف چون کنترلی روی احساسات و امیالش نداره از خیانت لذت میبره