2777
2789
عنوان

اگه نخل کاشتید بفرستید🌴

112 بازدید | 19 پست

با دونه خرما کاشتید بفرستید من دوست دارم چند تا کاشتم اگه بزرگ شدن وتنه دادن خیلی قشنگه من نخل رو خیلی دوست دارم😍💕

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری کاشتی؟؟ جوونه هم زد؟؟ من بذر کاشتن خیلی دوست دارمم الان فصل کاشتش هست؟

من تو تابستون گلدون کاشتم بزرگ شده یکی چند سال پیشه بزرگ شده الانم فکر کنم گلدون بکاری بیاره 

مامان من دوبار کاشت درختش خیلی هم بزرگ شد اما چون مشهد زمستونا خیلی سرد میشه توی سرمای شدید از بین ر ...

یعنی تنه کرده بود چطور وقتی بزرگ شد ازبین رفت 🥲

نکاشتم ولی زیاد دیدم خود بخود تو حیاطمون سبز شده وقتی که اندازه بیست سی سانت میشد من میکندمشون مزه پنیر نخل میده ریشه اش🤣🤣🤣یکی از سرگرمیای بچگیام بود، دعا کنین منم یه باغ بزرگ بخرم کلی نخل بکارم برای خارک رطب خرما 

نکاشتم ولی زیاد دیدم خود بخود تو حیاطمون سبز شده وقتی که اندازه بیست سی سانت میشد من میکندمشون مزه پ ...

منم دونه هاشو مینداختم دور الان چند تا رشد کرده حالا چرا کندی الان اگه نمیکندی بزرگ شده بودند

چجوری خوردیش واقعا پنیر داره🤣

انشا الله بخری یه عالمه نخل بکاری

یعنی تنه کرده بود چطور وقتی بزرگ شد ازبین رفت 🥲

آره ۱۵-۱۶ ساله بود

اولی سال ۸۶ که سرمای خیلی شدیدی شد یخ زد.مامانم دوباره کاشت. دومی هم ۲ سال قبل که باز دما زیر منفی ۲۰ درجه اومد یخ زد. دیگه دوباره حوصلش نیومد بکاره

آره ۱۵-۱۶ ساله بوداولی سال ۸۶ که سرمای خیلی شدیدی شد یخ زد.مامانم دوباره کاشت. دومی هم ۲ سال قبل که ...

کاش میاورد خونه حیف شد الان دیگه خیلی بزرگ شده بودند من چند تا کاشتم مقداری بزرگ شدند تو گلدون خونه هستند

من تو تابستون گلدون کاشتم بزرگ شده یکی چند سال پیشه بزرگ شده الانم فکر کنم گلدون بکاری بیاره

من شمال زندگی میکنم کنار بخاری بزارم بنظرت جوونه میزنه؟ خسلی بزرگم نشد نشد در حد یک متر برسه خوبه خیلی دوست دارمم

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

2810