2777
2789

میدونم حتی بعد ۲۰ سال زندگی ام بضیا طلاق میگیرن ولی کلیتش بعد از عقد تا چند سال بگذره دیگه احتمال طلاق بطور محسوس میاد پایین؟؟؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بستگی داره کلا 

دو طرف چقد سازگاری پیدا کنن

کوتاه بیان

سنشون بیشتر بشه درکشون بره بالا یا صبرشون بیاد پایین

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه واقعا هر دوطرف در پی ساختن زندگی باشن بعد ۵ سال ،ولی اگه از اول پی خودخواهی باشن وزندگی میدون جنگ باشه اگه ۲۰ سال هم بگذره امکان طلاق بیشتر میشه ،چون دیگه بچه ها از آب وگل دراومدن ودیگه نمیگن بخاطر بچه ها مجبوریم باهم بسازیم 

چیزی که من فکر میکنم اینه که کسایی که مشکل حاد دارن و هیچ جوره با هم کنار نمیان نهایتا سه چهار سال اول جدا میشن 

بعد سالگرد ده سالگی ازدواج انگار آدم یه بازنگری توی چرایی ازدواجش داره ارزش ها هم ممکنه تغییراتی داشته باشه اگر کنترل و مدیریت نشه و مسایل حل نشه و یهو ببینن که خیلی فاصله پیدا کردن و از هم دور شدن هم باز ممکنه به جدایی فکر کنن

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳