2777
2789
عنوان

جاری حسود

108 بازدید | 8 پست

خودوشون ده ساله ماشین مدل بالا دارن....یه بار با اسنپ تاکسی جایی نرفته همش سفر اینا میره بخدا من اصلا دم نمیزنم یا حسودی کنم....حالا شوهرم قراره یه ماشین مدل پایین بگیره ...این شنیده ول کن نیست ...اره وضعتون خوبه چرا قایم میکنید ماشین بخرید....منم گفتم شما که ده ساله سوار میشید...حالا ماهم که نخریدیم....بچه ها دعا کنید یه ماشین خوب پیدا بشه بخریم...

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

انشاالله

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قبل خریدن میگید ؟من گفتم دیگه نتونستیم بخریم چون اینقدر انرژی منفی فرستادن ....

منم از همین میترسم....برادرشوهرم گفته بود بهشون

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
منم از همین میترسم....برادرشوهرم گفته بود بهشون

سلام توروخدا پیاممو دیدید جواب بدید کمکم کنید‌‌.....توروخدا تو تایپک یکی دیدم که اضطراب فراگیر داشتید خوب شدید توروخدا راهنمایی کنید

سلام توروخدا پیاممو دیدید جواب بدید کمکم کنید‌‌.....توروخدا تو تایپک یکی دیدم که اضطراب فراگیر داشتی ...

سلام اره عزیزم رفتم دکتر حالم خوب شد...خیلی حالم بد بود