2777
2789

چیکار کنم دیگ چند مدت دارم چیزای سرد میخورم به جاش هم بلغمی شدم همم دائما دستشویی ام 

چه خاکی تو سرم کنم تورو خدا یک دارویی بهم معرفی کنید دلم میخواد خودکشی کنم ک کنترل توی این چیزا ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما برو دکتر خوب یا برو طب سنتی که واقعا خوب باشه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

سردی خوردنایی مثل لبنیات یا آب زیادی خوردن در خیلی مواقع فقط باعث میشه حرارت غیر غریزی بدن بره بالا و همچنان اون میل به شکل کاذب باقی بمونه حتی با شدت بیشتر

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

خب سردمزاج شدی دیگه ...انقدرسرد که ذز درون استخون ها و تمام بدنت بهم ریخته و خبر نداری ...

اگه منظورت رابطه جن سی هست که با سردی و گرمی فرقی نمیکنه به حالت فقط سعی کن محیط واژنت را خشک نگه داری و نذاری مرطوب بشه چون تحریک بیشتر میشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نکن اینکارو با خودت 

سردیجات میخوری هزار و یک بیماری میگیری 

ببین فقط تخلیه انرژی کن . خیلی ورزش کن‌ ... راه برو. 

روزه بگیر. 

کاملا فکرتو سرگرم کن. تا عادت کنی.‌

خیلی سخته خیلی یه نیاز بدن که باید سرکوب بشه‌ 

الهی زودتر ازدواج کنی یه ازدواج عالیییییییی