2777
2789

کیا بدون ورود ب دانشگه فرهنگیان و بالای سن ۲۴ سال معلم شدن؟؟و اینکه چطوری هستش من تازه دارم دیپلم میگیرم و متولد سال ۷۹ هستم رشته انسانی هستم و متاهل هم هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تاحالا غیرممکن برات ممکن شده؟ تاحالا شده همه بگن نمیرسی ولی خدا برات انجام داده باشه؟ میشه بگی چیکار کردی؟ چجوری تونستی؟ میشه تعریف کنی؟؟؟؟؟

تعیقف کن لطفا چیکارکردی؟  چه دعایی؟

یه جمله حال خوب کن میگی ؟؟؟؟؟؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سخته؟؟

هرکاری سختی خودشو داره 

باید لیسانس بگیری 

بعدش چندوقت بخونی اگر بتونی گتبی قبول بشی بعد بری مصاحبه که اونم خودش یه مرحله سخته 

اما نشد نداره

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
آزمون استخدامی چطوریه؟؟سخته؟؟

بستگی داره به خودت...اگه بخونی نه... اگه نخونی و‌همینجوری بری آره...اگه سهمیه داری در هر حالت بخونی یا نخونی نه سخت نیست

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
2810