2777
2789
عنوان

شمام موافقید آیااااا😻😂🥺

58 بازدید | 0 پست

اینکه رفاقت پسرا خیلی قشنگه خیلی هوای همو دارن اگه رفیق واقعی باشن.. متاسفانه ماهاا یکم حسادت داریم🤦🏻‍♀️

یکی رو میشناسم خو نامزد پسره پول ثبت نام کنکور نداشته واقعناا پسره هم وضع مالیش زیاد خوب نی بعد کافینتی که ثبت نام می کنه رفیق پسره اس.. بعد نامزدش میره هزینه و اینارو میپرسه دیه پسره میگه خودم درستش میکنم بعد دختره پول جوور می کنه که بده به کافینت واسه ثبت نام پسره میگه نامزدت حساب کرده نیازی نی.. در حالی که نامزد دختره اصن خبر نداشته🥺

بعد یکی دیه رم میشناسم خوو از شغلش گذشته که فقط بره عیادت رفیقش که مریضه(حالا قضیش مفصله) 

ولی واقعا خیلیییی قشنگه خیلی حسودیم میشه بهشون😂🥺

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت