2777
2789
عنوان

فشار دادن نرمی سر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیوانه ای مگه میخوای به بچه دوماهه آسیب بزنی ؟تازه میخوای ببینی چی میشه ؟؟؟ میخوام نبینی رو سر خودت ...

امتحان کردم چیزی نشد🤨

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
امتحان کردم چیزی نشد🤨

خدا مرگت بده 

باردارم کلی استرس بهم وارد شد تو این تاپیک

بیشعود خر این همه میگن نکن میگی کردم 

خاک تو سرت احمق خاک تو سر خواهرت که بچشو دست توی احمق میده

تو به ایت الکرسی معتقدی تو امضات الهی بحق همون ایت الکرسی یکم عقل بیاد تو کله ی پوکت 

بری کشور دیگه ابروی ایرانم میبری

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...
نرمی سر نوزاد دقیقا میشه کجا

جلو سرش دیگه یه جایی هست که حالت شیب داره اونجا خیلی نرمه

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
امتحان کردم چیزی نشد🤨

خوشبحالت عزیزم عقل نداری راحتی 

فشار بده تا بچه رو ناقص کنی بعدا عذاب وجدان تا اخر عمر داشته باشی 

حتی میگن نوزاد هم رو پا نباید تکون بدی مغزش نرمه تکون میخوره اسیب میبینه 

نوزاد مثل یه شیشه نازک میمونه که باید با احتیاط باهاش رفتار کرد 

وقتی تجربه کاری نداری و نمیدونی و اگاهی نداری کاری نکن 

خدا مرگت بده باردارم کلی استرس بهم وارد شد تو این تاپیکبیشعود خر این همه میگن نکن میگی کردم خاک تو س ...

گفتن مال بچه رو فشار ندادم که مال خودمو فشار دادم هیچیم نشد 

خوشبحالت عزیزم عقل نداری راحتی فشار بده تا بچه رو ناقص کنی بعدا عذاب وجدان تا اخر عمر داشته باشی حتی ...

مال بچه رو فشار ندادم که مال خودمو فشار دادم هیچیم نشد 

فشار نده عزیزم گناه داره دردش میگیره

نکردم مال خودمو کردم ببینم چیزی میشه نشد

😂😂چرا کاربرارو اذیت می‌کنی

😄میخاستم ببینم چی میشه دیدم همه فحش دادن دیگه 

چقدر ماها دلمون نازکه حتی برای بچه های دیگه ام که اصلا نمی‌شناسیم میتونیم دلسوز باشیم نگران بشیم

2810