2777
2789
هشت

من سعی کردم زیاد نخورم قرص 

بخاطر عوارض احتمالی 

ولی دیگه چند روز یکبار می‌خوردم 

البته وضع من واقعا بد بود به شدت هم‌لاغر شدم 

سعی کن زیاد نخوری 

میتونی سیرابی بخوری؟ من یکبار خوردم به زور ، خیلی حالم رو بهتر کرد ویتامین b6 هم روزی دوتا بخور

من خیلی اشتها ندارم زیاد چیزی نمی‌خورم ولی از بهداشت خیلی توصیه کردن روزی دوتا گردو یا ده تا پسته یا ...

منم مث شمام اشتها ندارم فقط روزانه بادام،بادام هندی،گردو،پسته،مویز از همش ۸تا دونه میخورم تخم مرغم دوست ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مث شمام اشتها ندارم فقط روزانه بادام،بادام هندی،گردو،پسته،مویز از همش ۸تا دونه میخورم تخم مرغم د ...

خوبه عزیزم عالیه 

میوه هم حتما یکی دو تا بخور 

و آب هم به اندازه کافی 

من سعی کردم زیاد نخورم قرص بخاطر عوارض احتمالی ولی دیگه چند روز یکبار می‌خوردم البته وضع من واقعا بد ...

یعنی این قرص تهوع دمیترون هم عوارض داره؟

من بدون اون حالم خیلی بده

نمیتونم چیزی بخورم هم بخاطر تهوع سرگیجه و سردرد بد میگیرم و کلا تحملم به تهوع خیلی کمه😣

قرص ب ۶ چطور؟ ولی اون خیلییی کم تاثیر داره

سیرابی تمیز کردنش مشکله 🥴 اما سعی میکنم بخورم

یعنی این قرص تهوع دمیترون هم عوارض داره؟من بدون اون حالم خیلی بدهنمیتونم چیزی بخورم هم بخاطر تهوع سر ...

آره همین دمیترون رو میگفتم سعی کن زیاد نخوری 

ب ۶ ضرر نداره 

سیرابی رو هم برو تو کله پزی بخور اونا خوب درست میکنن بوی بد نمی‌ده و بهتره