2777
2789

هفته ۲۸ بارداری هستم واسشون هیچی نگرفتم مامانم هم میگه من میتونم واسه یکیشون بگیرم که البته حق داره میگه واست طلا بگیرم بقییه وسیله هاشونو خودتون بگیرین منم نمیتونم در اون حد خرید کنم شرایط مالیمون بهم ریخته 😔خیلی غصه میخورم که تو این شرایط هستیم طفلی بچه هام 

طلا میخوای چیکار،بگو پولشو بده خودم بگیرم.

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب طلا برای چی؟بچه که واجبتره لباس و پوشک و وسایل حموم و پتو و ... واجباتو بگیرینقدمشون خیر باشه ان ...

مامانم میگه میخوام واست دسبند بکیرم واست بمونه ،شوهرت خودش وسیله هاشو بکیره دیگه

مامانم میگه میخوام واست دسبند بکیرم واست بمونه ،شوهرت خودش وسیله هاشو بکیره دیگه

آخه چه کاریه اونم لازمت بشه میفروشی

الان سه تا بچه کوچولو نمیشه که برای یکی بخره محترمانه بهش بگو سیسمونی واجبتره 

لیست بده فقط واجبا رو بگیره