2777
2789
عنوان

کسی از بتای بارداری سر درمیاره اگه میدونید توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😑😑😑😑اون آزمایشگاه کجاست من برم اینو خفه ش کنم؟؟؟ 😑😑😑 بی خاصیت یکی نیست بگه بلد نیستی چرا نظر ...

منم دلم خواست اون آزمایشگاهی رو خفه کنم . آزمایشگاهی که من رفته بودم اینقدر خوب برخورد کردن ، من برای تست دوم بتا براشون شیرینی بردم . چون رفتار خوبشون برام ارزش داشت .

😑😑😑😑اون آزمایشگاه کجاست من برم اینو خفه ش کنم؟؟؟ 😑😑😑 بی خاصیت یکی نیست بگه بلد نیستی چرا نظر ...

دقیبا تازه خودشون رو دکتر می‌دونن بیشعورا 

من الان باردارم سلفری دادم دو بار از دو نفر اونجا پرسیدم که جنسیت معلوم میشه دیگه 

گفت نه تو هیچ آزمایشی جنسیت معلوم نیست 

در صورتی که همه می‌دونن تو سلفری جنسیت معلوم میشه 

یعنی در این حدم نمیدونن که حتی آزمایش تعیین جنسیت هم داریم 

بعد میان رو مقدار بتا نظر میدن 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دلم خواست اون آزمایشگاهی رو خفه کنم . آزمایشگاهی که من رفته بودم اینقدر خوب برخورد کردن ، من برا ...

عزیزممم ❤️❤️❤️ خدا خیر بده همچین آدمایی رو 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الان گودی کمر خیلی درد می‌کنه اصلا نمیتونم سرپا وایسم اینم طبیعیه

طبیعیه گلم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

وای ترو خدا راست میگی دارم دق میکنم گفت شاید بارداری پوچ باشه

حالا من بارداری پوچ داشتم بتام خیلی باردار بود ولی بارداری های سالمم ۳۰۰ ۴۰۰ بودن درگیر اعداد و ارقام نباش انشالله که سالم بغلش کنی

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
دقیبا تازه خودشون رو دکتر می‌دونن بیشعورا من الان باردارم سلفری دادم دو بار از دو نفر اونجا پرسیدم ک ...

😑😑😑😑 بعضی ها واقعا آدم شک می‌کنه که نکنه مدرکشون جعلیه 😑😑😑

2810