2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سرما خوردگی نوزاد چجوریه؟حساسیت ب چی؟اگه تکرار نشد بازم خطرناکه؟

دماغش کیپ باشه

آبریزش مثل بزرگسالان سرماخوردگیش رو مدفوعشم تاثیر داره

پسر من کلا آلرژی داشت مدفوعش هی عوض میشد رفلاکسم داشت با کولیک ینی سرویسم کرد تا الان ک یه سالشه 

ببین براش کاری نمیکنن تو باید چیزای مقوی بخوری تا تو شیرت بره اونم بخوره شلغم و مغزیجات و لیمو شیرین بخور شیرش بده ببین بهتر میشه 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
دماغش کیپ باشهآبریزش مثل بزرگسالان سرماخوردگیش رو مدفوعشم تاثیر دارهپسر من کلا آلرژی داشت مدفوعش هی ...

من بچم مرتب سرما میخورد و فقد بش فقد قطره دماغ و یه قطره دیگه اسمش ملاژین بود چی بود همون فقد میدادن تا ۴ ماهگی مرتب سرما میخورد ویروس میگرفت

نه عزیزم باید رژیم غذاییت رو مراعات کنی حتما با پزشک اطفال هم در میون بزار راهنماییت میکنه و نوزادتم ...

من خیلی مراعات میکنم.لبنیات حبوبات خیلی از میوه ها رو نمی‌خورم

دیروز نهار  یکم دوغ خوردم ممکنه از اون باشه؟

هنوز شصتا زیاده براش اینجوری رفلاکسی هم میشه همون سی تا کافی بوده براش

باشه ممنون

همیشه سی تا میدم. رفته بود حمام حدود دو ساعت بود شیر نخورده بود.خودمم خواستم برم حمام گفتم سیر بشه

دماغش کیپ باشهآبریزش مثل بزرگسالان سرماخوردگیش رو مدفوعشم تاثیر دارهپسر من کلا آلرژی داشت مدفوعش هی ...

نه دماغش کیپ نیست. گاهی عطسه و سرفه می‌کنه بیمارستان گفت عادیع برا نوزاد

خودم خیلی مراقب تغذیت هستم میوه فقط لیمو شیرین میخورم

علایم رفلاکس و کولیک چیه عزیزم؟

چکار کنم نگبره

نه دماغش کیپ نیست. گاهی عطسه و سرفه می‌کنه بیمارستان گفت عادیع برا نوزادخودم خیلی مراقب تغذیت هستم م ...

رفلاکس و کولیک همه دارن 

کولیک تا ۴ماهگی رفع میشه

رفلاکسم بستگی ب بچه داره خیلیا تا ۱سال خیلیا کمتر 

بچه من ۸ماهگی رفلاکسش بهترشد

2810