2777
2789
چقد من تو دوران حاملگی هوس آش میکردم و کسی نبود برام بپزه

منم خودم درست میکردم و میکنم اما اذیت میشم کلی با بوها

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارحمتش کنه مادرشوهرم برام شیر تازه گاو میگرفت روحش شاد یا میدونست حلوا دوست دارم همیشه برام کنارمی ...

اینجاست ک فرق ادما رو میفهمیم

مادرشوهرت خوب بوده فوت شدهه میگی روحش شاد

مادرشوهرم عن بود فوت شد میگم خدا لعنتش کنه ذخترشم فوت بشع قبل ازاینکه موفق بشه زندگی مارو بهم بریزه

فرق ادما اینجاس

اگ مادرشووووهر لینجل هسسسست لطفا خوب باشین فردا عروستون مث ایشون ازتون یاد کنه نه مث من

چقدر خوب

واسه من گاهی نهارمیفرستاد چون استراحت مطلق بودم

یه بشقاب برای من وشوهرم

سیرنمیشدیم اصلا منم بارداری اشتهام سه برابرشده بود

غذاهاشم اینقدر بدمزه بود شوهرم نمیتونست بخوره چ برسه منکه بارداربودم

میگفت عجله ای درست کردم 

اخه دستپختشم بد نیست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

من انقدر حالم بد بود ویار شدید داشتم فقط تا 4ماه آش میخوردم اونم شوهرم میخرید اسباب کشی داشتم از بالا خونه مادرشوهرم برم نمیومد بالا بگه وسایلتو جمع کردی یه آبجوش نمیخوای؟؟؟زنده ای مرده ای بعد هم که اسباب کشی کردم گفت بگو خواهرات بیان کمکت من روز اسباب کشی نون خشک میخوردم و گریه میکردم خواهرم برام سوپ اورد هیچ وقت بی مهریشو یادم نمیره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بازخوبه هواتوداره...دستش دردنکنه

منکه نه مادرشوهرم نه خواهرشوهرام تواین هفت ماه یکبار چیزی برام درست نکردن تازه رابطه هارو کم کردن تایوقت من هوس چیزی کردم محبورنشن درست کنن برام🤣

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
وا خب چرا خودت نمیپختی منم بعضی وقتا دلم مسخواد خودم میپزم

بلد نبودم😂😂 یبار پختم خدا منو ببخشه رنگ قیر شده بود😂🤭 شوهرم گفت اینو بخوری هم خودت یه ویزیت میشه هم بچه همینطوری ریختیمش دور 

من انقدر حالم بد بود ویار شدید داشتم فقط تا 4ماه آش میخوردم اونم شوهرم میخرید اسباب کشی داشتم از بال ...

حتما داشتین ازاونجا میرفتین ناراحت بوده حالا چرا تواون شرایط اسباب کشی کردین سخته که

بلد نبودم😂😂 یبار پختم خدا منو ببخشه رنگ قیر شده بود😂🤭 شوهرم گفت اینو بخوری هم خودت یه ویزیت میشه ...

😆😆😆منم زیاد خوشمزه درست نمیکنم ولی بد نمیشه خودم دستپخت خودمو دوست دارم

2810