2777
2789
عنوان

حرف جاریم

453 بازدید | 23 پست

من یک ماهه زایمان کردم

قبل از اینکه باردار بشم یکبار دورهم جمع بودیم و حرف از زایمان بارداری بود و من گفتم که از اضافه وزنش میترسم

جاریم بهم گفت اره تو حامله بشی میخای چاق بشی لاغر هم نشی بعدش 

الان واقعا هم همینجور شده البته هنوز یک ماه گذشته میدونم جاریم اینجوری گفت ک روحیه منو خراب کنه اما واقعا روم تاثیر گذاشته😭

یواش یواش شروع کن برو باشگاه

بعدشم برین دهن جاریت ک دیگ بی موقع زر نزنه

نمیفعمم واقعا چرا از هر جهت ته دل ی زن حامله رو خالی میکنن طرف ب اندازه کافی برا حاملگی هورموناش نوسان داره بقبه ام میشن تمک رو زخم

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

هنوز زوده به وزن قبلیت برگردی.

تو شیردهی هم رژیم نگیر.

بچت مهمه فقط نه حرف بقیه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

منی که در به در دنبال چاق شدنم 

بی خیال حرف جاری 

جاری من بچه ام دنیا اومده بود سیاه بود درست شبیه آفریقایی ها 

بعد هعی می‌گفت واای چقدر شبیه خودته که منو حرص بده 

جاری ها ذاتن بی شعورن فقط بلدن زخم بزنن

تازه این خوبه، جاری من تو جمع با صدای بلند می‌گفت انشاالله بعد زایمان چاق میشی 🤣 منم بهش با خونسردی گفتم من برات دعا میکنم لاغر بشی. 

من زایمان کردم و همچنان لاغرم همش به رژیم و ورزش عزیزم حرف بقیه برات مهم نباشه الآنم تو رژیمم

نه عزیزم حرف مفت زده من خودم بعد از وضع حمل کلی لاغر شدم ...هرچی به خودت تلقین کنی همون میشه .پس الکی حس منفی نده و مطمین باش از قبلت  هم لاعرتر میشی

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
تازه این خوبه، جاری من تو جمع با صدای بلند می‌گفت انشاالله بعد زایمان چاق میشی 🤣 منم بهش با خونسردی ...

چقدر طول کشید لاغر بشی من تو ۲۰روز اول ده کیلو کم کردم اما تو ده روز بعدش فقط یک کیلو کم شدم الانم فعلا ثابتم نمیدونم چی میشه

چقدر طول کشید لاغر بشی من تو ۲۰روز اول ده کیلو کم کردم اما تو ده روز بعدش فقط یک کیلو کم شدم الانم ف ...

من قبل بارداری و زمان بارداری هم رژیم بودم و ورزش میکردم یعنی شیرینی شکلات کربوهیدرات مث ماکارونی برنج نان نداشتم غذام کلا مغزیجات سبزیجات و گوشت و روغن زیتون بود عزیزم 

اخه وقتی میخورم کلی چاق میشم حاضرم شیر خشک بدم بچم اما اینجور چاق نشم بچم مامان افسرده نمیخاد

خب شیرخشک بده و خودت رژیم بگیر. 

منم تو شیردهی وزنم رفت بالا

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اخه وقتی میخورم کلی چاق میشم حاضرم شیر خشک بدم بچم اما اینجور چاق نشم بچم مامان افسرده نمیخاد

اشتباه میخوری، تخم مرغ بخور سینه مرغ بخور ورزش هم بکن همون شیردهی لاغرت می‌کنه اتفاقا

2810