2777
2789
همه جارو اول دستمال میکشم با ساری گوج خیلی تمیز میکنه.بعد امروز جا کفشی رو مرتب کردم کفشای تابستونی ...

به به 

مرتب کردن ما درحد شستن سرویس و روشویی ظرفشویی . دستمال کشیدن به شیشه ها میز گردگیری و مرتب کردن خونه هست یعنی وسایلارو از دستو پاجمع کنیم البته مادرم انجام میده منم الان بخاطراشگام نمیتونم ولی تاجایی که میتونم کمکش میکنم.

خونه مون فرشه همه جا . کاشی هارو بای بشینی زمین چهارزانو با دستمال تمیز کنی طی نداریم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به مرتب کردن ما درحد شستن سرویس و روشویی ظرفشویی . دستمال کشیدن به شیشه ها میز گردگیری و مرتب کرد ...

سایه مادرتون مستدام.مادرا تو خونه باشن کافیه تا تو اون خونه عشق و زندگی جاری باشه.

اره دیگه خونه داری سخته واقعا من دستشویی و روشویی رو هررروز میشورم اما حمام رو تا حالا که ۱۴ ساله ازدواج کردم نشستم.از اول به عهده ی همسرم بوده و هست🫠

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
سایه مادرتون مستدام.مادرا تو خونه باشن کافیه تا تو اون خونه عشق و زندگی جاری باشه.اره دیگه خونه داری ...

ممنونم

درسته. بابای من که اصلا نمیشوره حتی حمام میگه آب گرفتم فقط 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
2805
من که هفته ی آخر حسابی خونه رو تمیز کردم و رفتم بیمارستان

منم خیلی دلم میخواست این کارو کنم ولی میترسم چون کار میکنم کمردرد میشم جدیدا 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا خدا با جفت پایین کار می‌کنی دختر تو باید الان استراحت باشی دور از جونت احمق نباش خونه بدرد نمیخور ...

دیگه جدیدا کار نمیکنم فقط در حد غذا درست کردن ظرف شستن 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40