2777
2789
عنوان

حاجت دارها🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 517 پست
چشم

خیلی خیلی ازتون ممنونم، ان شاءالله خودتون حاجت روا بشید، سر بیماری دخترم انقدر روزگارمون سخت شده که خود خدا فقط میدونه، اگر اسمش رو نوشتید حتما کنار اسمش بنویسید این کوچولو مثل فرشته ست ترو خدا آقا از خدا شفاش رو بخواه😭😭😭

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی دست پر از سفر برگردی خوشا به سعادت شماچشم عزیزم حتما مرسی @milta91@دلبررر @تنهاترین۲۴ @اوپرا ...

مرسی گلم 

تو بدترین حالت ممکن هستم 😓💔 

خدایا خودت یه رحمی کن من بنده گناهکار و روسیاهتم😔 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
@دخت_یاس @دلبر_ناب_دلم @taherehss 🌹🌹🌹

ممنون عزیز دلم ❤️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

عزیزم خوش ب سعادتت من خیلی دوست دارم یه بار برم اونجا 😍

عزیزم لطفا اسم منم بنویس «طاهره». میشه درد دلمم ب آقا بگی یا کنار اسمم بنویسی؟ بگو آقا جون امام مهربون حاضر که گفتی حواست بهمون هست، طاهره خیلی دلش گرفته. دلش شکسته، خسته ست از همه چی. بهش نظر کن و اون دو تا گره مهمشو باز کن. 🥲❤️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
@گلنازززم2 و برادرش @ثودک @دختری_که_جک_ولش_کرد @کپلیییی @آذر-دخت20571

سلام عزیزم ممنونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
@آسمان_و_زمین @جان_و_جهانم @mim_min @محددثه @خیال_او برای دوستامم دعا کن ممنونم🫂

وای خدامممم مرسیییی نمیدونییییی چقدر از بچگی آرزوم بود هربار خاستم بنویسم نشددد همش ناراحت بودم دلم می‌گرفت که چرا نمیشه یکبار هم رفتم گفتن بستن چاه رو 😔 وای اجیم عاشقتمممم به یادم بودی 🥺

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
استارتر چقدر جالب که داشتم واسه حضرت معصومه صلوات میفرستادم و اشک میریختم که اومدم دیدم تاپیک شما تگ ...

حاجتتو میگیری میدونم نشونه س

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
2810