2777
2789
عنوان

حاجت دارها🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 517 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک میکنم ولی ببین باراول دارم میرم تاحاجت همه اونایی ک نوشتم نده دست ازسرشون برنمیدارم🫂😅

امیدوار شدم با حرف شما اما دیگه اون حال خوب قبلی رو ندارم که پر امید به جریان زندگی نگاه کنم بگم درست میشه

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

به اسم کاربربم جون هر کی دوس داری بنویس شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن تو قنوت نمازت خواهرم خیلی زود همین ماه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده و انشالله شوهر خواهرم و خانوادش و پدرم و عمه ها م و عموهام تقلص همه ی ظلمایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا سرشون بیاد و خودشون تقاص  پس بدن و دیگ در حق من و عزیزانم نتونن ظلم کنن و آزار برسونن انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا و چهارده معصوم بنویس انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و همین روزا بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
نوشتم عزیزانشالاحاجت روابشی 🫂بازم اگ ب ذهنت اومدکسی اقوام بازم بگو🌹

فدای محبتت خوش قلب 

انشالله به همه ی خواسته هات برسی🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا بنویس انشالله من و عزیزانم خیلییی ویژه خوشبخت و موفق و آبرو دار و پولدار و سالم و شاد و خوش اقبال و آرامش دار و خوش شانس و زیبا شیم انشالله 😭 

تو رو خدا و جون عزیزاتون بنویس انشالله من و خواهرم و داداشام و مامانم مثل مردم عادی بتونیم راحت و بدون دردسر و شر بریم بیرون مثل بازار و پارک و دانشگاه و سینما و آرایشگاه و گواهینامه بگیریمو با مادربزرگ و خاله هام رفت وامد کنیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و بریم کلاس (خیاطی و زبان و کامپیوتر و..) و بریم سفر و گردش و زیارتگاه ها و بریم کار کنیم و شاغل شیم و ازدواج به میل خودمون و کلا زندگی به میل خودمون کنیم و آزادی داشته باشیم و هیشکی جامون تصمیم نگیره چ برامون تعیین تکلیف نکنه خیلی وقته خونه زندانی هستیم و هیچ جا نرفتیم😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سلامت باشید ممنونم 🥰🥰

و همچنین عزیزدلم منم از شما ممنونم 😍🥰😘😘😘😘😘😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خیلی ممنونم آجی 😘الهی هر آنچه از خدا میخواین بهترینشو قسمتتون کنههم شما هم استارتر عزیز 😍برای دوست ...

فدات بوچ بهت گل قشنگم 😍❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
باراولم میرم انقدمیگم تاحاجت همتونوبده امام زمان حضرمعصومه🫂دست ازسرشون برنمیدارم😅

الهی فدای قلب مهربونتون قشنگم همینجور قلبتون پاکه که طلبیده شدین😍😍😍🥰😘😘😘😘خوش به سعادتتون 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

2810