2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرم ببرم شورای حل اختلاف

152 بازدید | 13 پست

چون شکایت کردم اینا پیامش اومد ک باید برم شورای حل اختلاف شهر شوهرم 

میدونم اگ خانواده شوهرم مادرم باهاشون رو برو بشه دعواشون میشه از یه طرف خودم تنها برم خب نمیشه تنها برم اون الان کل طایفه شو میاره شورای حل اختلاف 

برادرم بیکار نیست بیاد خواهرم بارداره اگ بیاد حرفی چیزی بهم بزنن اون ساکت نمیمونه جوابشون میده میترسم فشارش بیفته 

چون شهر شوهرم باید برم نمیدونم چیکار کنم نمیخام دعوایی چیزی بشه مادرم اصلا نمیشه کنترول کرد هیچ دوستی چیزی ندارم ک بیاد یه شهر دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم قضیه شهر چیه شکایت باید از کدوم شهر انجام داد شهری که ازدواج کردی یا زندگی میکردی میشه کامل ب ...

خونه شوهرم تهرانه من اهوازم 

چون دعوا کردیم منو زد تو خیابون موهام کند قاضی گفت باید شکایت ارسال بشه به شهر شوهرت تحقیق انجام بشه