2777
2789
عنوان

تاثیر شیاف پروژسترون در بارداری

383 بازدید | 69 پست

۸هفته باردارم و از روز مثبت شدنم شیاف پروژسترون استفاده کردم و همچنان هر شب میذارم.برای تشکیل قلب ۶هفته رفتم و خدا رو شکر قلبش تشکیل شده بود‌.الان باید صبر کنم تا ۱۲هفته برای غربالگری.دلنگرانم و ناراحت.چون نمیدونم بچه م خوبه یا نه.بعضی وقتا زیر دلم تیر میکشه میترسم اگه رشد نکنه ،اگه قلبش نزنه.این شیاف حتی اگه بچه نمونه هم خونریزی ایجاد نمیکنه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش چیزی نمیشه. درد هم طبیعیه من تا آخر درد داشتم. اگه لکه‌بینی نداری که اصن شیاف هم ضروری نیس میتونی استفاده نکنی. دکتر به من گفت میتونی قرص دوفاستون بخوری اونم پروژسترون هست. گفت جای بچه رو سفت میکنه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
عزیزم تا روز زایمان شیاف استفاده میکردم خدای نکرده بچه نمونه خونریزی میکنی با وجود شیاف

ممنونم عزیزم .این چند هفته مثل چند سال میگذره ازم.سالها منتظر این روزها بودم اما الان به محض تیر کشیدن سینه و درد شکم و کمرم فورا یاد پریود و خونریزی میفتم و گمان میکنم شیاف نمیذاره خونریزی کنم .ممنونم از امید و دلگرمی که بهم دادی🙏

بچه اولته؟دل نگران نباش عزیزم هیچی نمیشه بسپار به خدا خدا که برامون بد نمیخاد

قربون خدا برم.اینم که دارم معجزه خداست تو‌زندگیم.اولین بارداریمه بعد سالها انتظار و سختی🥺

منم هفته هشت هستم اوایل خونریزی داشتم شیاف هر روز میزاشتم الان دکتر گفت یه روز درمیون

من لک و اینا نداشتم.چون نازایی داشتم از همون روز تخمک گذاری شیاف میذارم هر شب.حاضرم تا آخر بزارم فقط سالم بمونه برام

2810