2777
2789

مثل اون ج.نده خانم رشتی که با سه نفر به شوهرش خیامت کرد یکی از اون پسرا متاهل بوده

خوشحالم از اینکه آدمای خیانت کار کمترین سزاشون همینه

عاقبت کثافت بازی همینه!!!!مملکتو به گند کشیدن با کثافت بازیاشون 

فکت:کسایی که از اینا حمایت میکنن خودشون این کارن

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴

تواینستا همش میگن خرابا سانس دارن قبلا ی بار دیدم ی پسرع گفته بود کلی هم شیر و ویو خوردع بود الان یک دیقه تو اکسپلور میچرخی شاید ۱۰ تا پسر دارن میگن خرابا شانس دارن انگار خود پسرا هم از خرابا خوششون میاد انگار پسرا هم راغبن برن سمت خرابا 💔اخع این درستع؟چرا ادمو از خوب بودن پشیمون میکنن چرا ادمو ب شک و دودلی میندازن پس بریم خراب شیم ک خوشبخت شیم؟ چرا این همه تشویق و لاایک فک کنم ما اشتباداریم زندگی میکنیم

دختره هم بعد از اون ماجرا ازدواج کرده

یعنی فیلمش قدیمی بود 

حالا چطور لو رفته خدا داند

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی چیزی نشر میدید درستشو نشر بدید ، طرف قبل ازدواجش اینکارو کرده خیانت به شوهرش نکرده ، در واقع مردی که متاهل بوده و اینکارو کرده هرزه بوده 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

وقتی چیزی نشر میدید درستشو نشر بدید ، طرف قبل ازدواجش اینکارو کرده خیانت به شوهرش نکرده ، در واقع مر ...

شوهرش تو دادگاه گفته ک برای چندروز پیشه فیلم شوهرش پخشه 

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴

معلوم نیست چه خبره

اون از این زنه رشتی اون از اون زنه که لخت شد

چه خبر شده واقعا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

یعنی یکیتون نگفت این فیلمو میشه از کجا دید 🤐😶😑

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑