2777
2789
عنوان

برم سراغ سالن زیبایی یا پرستاری ازاد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 72 پست
انقد فک کردم که مغزم رد داده نمیدونم

تو واقعا پرستاری قبول شدی میخوای نری؟ اصلا امکان نداره... پرستاری اوردنش به شدت سخته

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم درس بخونم ببینم ادمش نیستم یه عمر حسرت ک میتونستم موفق تر باشم

عزیزم چند سالتونه؟ ببین پرستاری کار و درامدت تضمین شده هست ینی تا تموم کنی کار برات فراوان هست حتی امکان مهاجرت برات هست بازنشستگی داره😁ارایشگری هم خوبه ولی ممکنه بگیره یانگیره و چه برای سالن زدن چه برای یادگیری واقعا بايد هزینه کنی بعدم خوب ارایشگری هم زمان میبره از نظر تایم کاری 

پرستاری شیفت ها و خستگی زیاد داره

حقوقش سر ماه واریز میشه و بیمه داره

ولی حقوقش آنچنان بالا نیست

شهر ما زیر ۲۰ تومنه که با توجه به چند سال درس خوندن و زحمت کشیدن نمیصرفه

اختیارت دست خودت نیست و هر موقع بخوای نمیتونی مسافرت بری یا استراحت کنی

سالن زیبایی درآمدش بالاست

ولی باید حرفه ای باشی و اسم دربیاری و تبلیغات داشته باشی و تو این کار دست زیاده و ممکنه تا چند سال اصلا مشتری ثابت نداشته باشی

خودت رئیس خودتی ، هر موقع هم بخوای میتونی نری سر کار

حالا خودت بشین فکراتو بکن دو دو تا چهارتا بکن ببین کدومو انتخاب میکنی

من خودم علاقه ای به پرستاری ندارم

ولی ترجیحم به پرستاریه

چون هر چقدم حقوق کم یا زیاد باشه ، خیالت راحته که حقوق ثابت داری

بیمه هم که میشی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
عزیزم چند سالتونه؟ ببین پرستاری کار و درامدت تضمین شده هست ینی تا تموم کنی کار برات فراوان هست حتی ا ...

۲۳ از پرستاری بیام بیرون میشم ۲۹ اونوقت کی برم سالن بزنم تو اون سن کی جا بیفتم 

نمیتونم تصمیم بگیرم 

😐نه عزیزم نیاوردم مرض دارم صدتا تاپیک زدم الکی

کسی که پرستاری میاره عین خر درس خونده 

دوست من با روزی ۱۲ساعت اتاق عمل اورد

کسی که هدف نداره تو ذهنش و واقعا اون رشته رو دوست نداره نمیتونه این همه براش بجنگه

اینجوری که شما گذاشتیش رو کفه ترازو انگار همینجوری گرفتن تو سینی اوردن جلوت نمیدونی برداری یا نه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
توقف طرح چی چقده زمانش یعنی میشه توقف زد هر موقع ادم خواست بره باز

اینو نمیدونم عزیزم ولی خالم پسرعمم و.... خیلی از فامیلامون کادر درمان هستن و میگن کار برای پرستار زیاده و راحت می گیرن درآمد متوسطی داره که برایه خانم خوبه شیفت شبم زوری نیست در کل باهات راه میان و این که شرایط و هزینه زدن آرایشگاه رو داری؟؟ خود میکاپ مثلا خوب بخوای یاد بگیری خدا تومن هزینه یادگیری هست و خدا تومنم هزینه وسیله این یه لاین هست که مثال می زنم 

2810