2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه خیلی سخته

110 بازدید | 21 پست

سلام سه روزه شروع کردم بچمو از شیر بگیرم. روزا اصلا بهش نمیدم فقط شبا موقع خواب اما خیلی غر میزنه و گریه میکنه دلم براش میسوزه چیکار کنم چی بهش بدم بخوره بهتره 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سختیش ی هفته ش ی وقت دلت به رحم نیاد راهیه که باید بریببین به چی علاقه داره مثلا پسر من به دوغ علاقه ...

عزیزم چجوری دوغ میدادی بهش میشه راهنماییم کنی بچمو چجوری از شیر بگیرم 

هر موقع بهانه شیر رو گرفت به جاش حواسش رو پرت کن و چیزایی که دوست داره رو بهش بده. مثلا شکلات یا هرچی که دوست داره. عیب نداره اگه ضرر داره مثلا شکلات. چون موقته. به دلش راه بیا. بیشتر بیرون ببرش و پارک و .... . خلاصه سرگرمش کن یادش بره

بنظرم اذیتش نکن یه دفعه ای بگیرش بره...من یه روز صبح صبر زرد زدم به سینم گفتم چون دیگه بزرگ شدی نیاز به شیر نداری میمیم بدمزه شده...گفت بزار اول بخورم امتحان کنم دهن زد بدش اومد رفت که رفت دیگه سراغش هم نیومد...خیلی وابسته بودا...ینی دوسال هیچ غذایی نخورد فقط چسبیده بود بهم شیر میخورد

بچه من خودش شیر نخورد دیگه. ولی اینو شنیدم که از ۶ ماهگی بهتره شیر شب قطع بشه که هم به سالم موندن دندون کمک میکنه هم به کیفیت خواب شب

بعد از یک و سال و نیم هم دفعات شیر روز کمتر بشه تا کم کم حذف بشه. اینکه مدام شبانه روز شیر بخوره یهو قطع شه خیلی بده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم چجوری دوغ میدادی بهش میشه راهنماییم کنی بچمو چجوری از شیر بگیرم

بهترین زمان الآنه که بچه کمتر اذیت میشه 

اول شیر روز رو ازش گرفتم و بعد شیر شب روز که راحت بود ولی شب ی هفته گریه و اذیت داشت

ی دسته  کوچولو موی خودم رو با چسب برق مشکی زدم به سینه م اصلا میدید چندشش میشد و میترسید 

شب هم به کمک پدر و مادرم و همسرم گذشت 

ماست خونگی دوغ درست میکردم حالا یا با شیشه یا لیوان میخورد 

بنظر من یدفعه خیلی بهتره

من دخترم شبانه روز شیر میخورد یبار صبر زرد زدم طبق عادت اومد بخوره بدش اومد گفت می‌می اخی شده

شب اول خیلی گریه کرد ولی بعد کم‌کم عادی شد 

من رفتم خونه مادرم ک دورش شلوغ باشه چند روز هم تعطیلی بود همسرم میبردش بیرون

حالا دو سه ماه دیگه باید پسرمو بگیرم امیدوارم همین روش جواب بده

چون پسرم خیلی بیشتر وابستست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

چرا اینقد سخت میگیرید

هم خودتون اذیت میشید هم بچه

من خودم اینجور گرفتم جواب بود. شبا برا خوابش با ماشین میبردیم بیرون که بخوابه یه ده دقیقه دور میزدیم میخوابید میوردیم نصف شب اگه میخواست میدادیم. دیگه بعد یه مدت نصف شب هم ندادیم بیدار میشد باباش بغلش میکرد میخوابید توی دو سه هفته گرفتیم تا شیر هم جمع نشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

خیلی راحت. یه ذره خمیر دندون زدم به سینم. دید سفید شده اصلا نخورد فقط نگاهش میکرد. همش میگفتم اخ شده یه بارم رفت دستمال کاغذی بیاره تمیزش کنه😂دید نمیشه. بهونه نگرفت ولی فقط طبق عادت میومد تو بغلم صورتش میزد به سینم تا دیگه کم کم یادش رفت

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2810