2777
2789

تو تربیت کلا مهمه من بچه هام دوسالن نه حسودن بهم نه بدجنسن همه دیگه را نمیزنن تو حمع حواسشون بهم هست باهم میرن کلاس توجه کردم واقعا مواظب هم دیگه ن 

اما بعضیا فاصله کم دایم کتک کاری و حسادتن 

فاصله زیادم واقعا مادر خسته میشه فکر کن یکی رااز اب وگل دربیاری بفرستی مدرسه تازه دوباره شب بیداری و پوشک و شیر دادن به هیچکدام نمیشه رسیدگی کرد 

دیگه نهایتا ۴سال بنظرم که اولی مستقل باشه براخودش دومی بدنیا بیاد

خیلی هم عالی. به سلامتی ان شاء الله منم پسرم یکسال و ده ماه داشت که دوقلوهام به دنیا امدن😊

چقدر سخته بوده اون تایم نه؟؟

یکی هم با تفاوت سنی کم سخته کمکی داشتی؟؟من دخترم پنج سالشه و آرومه اما از فکر بچه دو‌بلو استرس میگیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سخته بوده اون تایم نه؟؟یکی هم با تفاوت سنی کم سخته کمکی داشتی؟؟من دخترم پنج سالشه و آرومه اما ا ...

بله واقعاً سخت بود. 

خدا کمک کرد که گذشت😅

من هر سه تا بچه م به قول دکترشون بچه های سخت بودن. تو هر شرایطی گریه میکردن خیلی بی قرار بودن.

شما که میگی دخترت اروم حتماً به فکر دومی باش😍

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.