2777
2789
عنوان

کیا افسردگی یا وسواس دارن بیان همفکری و همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست

منم یک‌ماهه درگیرشم لعنتی من سابقه شو دارم چند سال پیش هم اینطوری شدم دارم دارو میخورم یکم بهتر شدم ولی بازم صبح ها ک بیدار میشم حالم خوب نیست مشکل من استرس وسواس فکری وافسردگیه

یه بچه ۴ ساله هم دارم خیلی اذیتم

کاربری قدیمم
درسم تموم شده . بچه کوچیکم دارم ولی خیلی ساکته اصلا وقت گیر نیست برام . میذارمش مهد . اگه بتونم یه ک ...

اره فکر خوبیه

مثل انلاین شاپ ها

من یه مدت داشتم لباس بچه گانه

خیلی وقتت پر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ۱۲ سالگی درگیرم دارو هم نمیخورم .۱۵ سالمه

منم حدودا سن شما شروع شد

از من میشنوی که این راه رو رفتم

حتما برو درمان شو

اولاش شدید نیست

یعنی خودم فکر میکردم شدیده ولی هرچی سنم بیشتر شد

بزرگتر شد

اینقدر شدید میسه که لحطه ای آرامش نداری

خیلی سخته

هنوز اولشه برو دنبالش عزیزم

الهی خوب بشی

سنی نداری 

منم یک‌ماهه درگیرشم لعنتی من سابقه شو دارم چند سال پیش هم اینطوری شدم دارم دارو میخورم یکم بهتر شدم ...

دقیقا منم صبح ها خیلی اذیت میسم

غروب ها نسبتا بهترم

نمیدونم علتش چیه

یه بچه ۷ سال دارم 

طفلی بچه هامون

دقیقا منم صبح ها خیلی اذیت میسمغروب ها نسبتا بهترمنمیدونم علتش چیهیه بچه ۷ سال دارم طفلی بچه هامون

آره منم دلم برای بچم میسوزه 

خودمم از مادرم دورم ..بچم خیلی تنهاست 

همش بهونه میگیره سعی می کنم جلوش واندم و وانمود کنم مامان شادی ام اما خیلی سخته 

من بخاطر دوری از مادرم و چند تا شوک اتفاقاتی بد ک امسال افتاد اینطوری شدم 

کاربری قدیمم
اره ولی اونم گرفتاری های خودشو داره دیگه . کلا انگار زندگیم بی هدف بی هدف داره میگذره . خیلی کسل کنن ...

منم همینطور دقیقا هدف نداشتن خیلی بده من قبلاً یه آنلاین شاپ کوچیک داشتم ولی اونم جمعش کردم حوصله هیچ کاری رو ندارم با مشاور ک حرف زدم گفت باید دوباره شروع کنی تا انگیزه ت برگرده

کاربری قدیمم
منم همینطور دقیقا هدف نداشتن خیلی بده من قبلاً یه آنلاین شاپ کوچیک داشتم ولی اونم جمعش کردم حوصله هی ...

اول برو دکتر قرص بگیر . میخوری انرژیت میاد بالا حوصله داری . بعد شروع کن دوباره . آنلاین شاپ بگیره هم پولش خیلی لذت بخش میشه هم سرت گرم میشه

من ومپایر اعظم نیستم😄
2810