2777
2789

اخرین سونو رو که هفته 37 میگیرن چون بعدش دیگه هرآن ممکنه نی نی دنیا بیاد ولی سی و شش هفته ای دیگه فکر نکنم بچرخه ایشالا که زایمانت خوب باشه 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احیانا زود نبوده؟ آخه دکتر به من گفت هفته ۳۳ یا ۳۴ برو سونو

خانمی حتی سی و سه هفته هم آخرین سونو نیست و بازم فرصت برای چرخیدنه جنین هست

عزیزم من ۲۹ هفته بریچ بود دیروز سونو ۳۷ هفته رو دادم سفالیک بود

وای چه خوب خداروشکر😍 

ممنون که گفتین دلم گرم شد ، میشه بپرسم ضربات محکم بچه را کجا احساس میکنید ؟؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

خانمی حتی سی و سه هفته هم آخرین سونو نیست و بازم فرصت برای چرخیدنه جنین هست

آخه دکترم گفت این هفته ها برو که آخرین سونوت هم هست😞 ن

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

احیانا زود نبوده؟ آخه دکتر به من گفت هفته ۳۳ یا ۳۴ برو سونو

چرا گفت میچرخه ولی نمیدونم چرا با احتمال ضعیف گفت 

نمیدونم شاید جنین من جوری قرار گرفته که احتمالش ضعیفه شایدم کلا تو این هفته به بعد چرخشش سخته ولی گفت تا سی و پنج هفته ممکنه بچرخه 

بچه ی من تا انومالی سفالیک بود بعد اون بریچ شده 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
هفته ی ۲۸ تموم  دو روز پیش

چرا بعضیا هفته 28سونو دارن بعضیا ندارن؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
آخه دکترم گفت این هفته ها برو که آخرین سونوت هم هست😞 ن

معمولا یه سونو برای سی و دو هفته میدن برای وزن جنین و یکی هم سی و هفت هفته که برای وضعیت قرارگیری جنین هست

سلام خانوما دکتر من واسه هفته سی برام سونو نوشته. چرا همه سی و دو میرن پس؟

علیک سلام خانومی ، والا نمیدونم این دکترا چطوری حساب میکنن به یکی میگن هفته ۳۳ یکی هفته ۳۷ رفته و به شما هم که گفتن هفته ۳۰ الله اعلم ، ان شاءالله که هرچی خیر و خوبیه پیش بیاد....

معمولا یه سونو برای سی و دو هفته میدن برای وزن جنین و یکی هم سی و هفت هفته که برای وضعیت قرارگیری جن ...

برای من هفته 28 سونو زده یک دلیلی داره

چند نفر دیگه هم دیدم که سونو ۲۸ هفته دادن

اما دلیلشو نمیدونم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چرا بعضیا هفته 28سونو دارن بعضیا ندارن؟

عزیزم بعضی از دکترها ماهی یه سونو رو مینویسن ولی این سونوها ضروری نیستن انجامشون و ضروریها رو میتونی توی نت هم چک کنی از انومالی تا ماهه آخر فقط یه سونو داره که آخرای بارداری برای چک کرد نه وضعیت جنین و وزنش هست

2810