2777
2789

چند روز قبل تاپیک زدم 21 روز از موعد گذشته و بی بی چک زدم همین چند روز پیش مثبت شد

(اینکه دیر بی بی چک زدم بخاطر این بود که پری ها وتخمک گذاری نامنظمی داشتم بخاطر pcoوعلائمی هم از بارداری نداشتم)قبل اینکه متوجه بشم وبی بی چک بزنم خیلی گرمی ماه قبلش وهمین ماهی که پریود نشدم مصرف کردم

حالا 10 آبان آزمایش دادم بتا  304.509 بود که دیروز رفتم پیش متخصص گفت بتا نسبت به هفته خیلی پایینه ودو روز دیگه دوباره برو آزمایش بده وخلاصه تو دلمون را خالی کرد

البته سن هفته را از اول پری قبل یعنی ۱۸ حساب کرده در صورتی که من یه هفته بعد از تموم شدن پری اقدام داشتم ودر ضمن تخمک گذاریم هم منظم نیست

یعنی الان داره سقط میشه که بتام پایینه یا خارج از رحمیه؟؟؟کسی تجربه داره تروخدا راهنماییم کنه از دیشب خودم وشوهرم حال وروزخوشی نداریم آخه اولین تجربه بارداریم بود وخیلی ذوق داشتیم ولی حالا.......💔😭

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

کسی تجربه واطلاعی نداره⁉️🥺

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۳۲ هفته باردارم من بارداری سومم بتام تو این بارداری مثبت نشد با سه هفته تاخیر بی بی چک منفی نشد رفتم سنو تا قلبش تشکیل شده ولی با تاریخ پریود سنو ۲ هفته عقب تر بود بدن با بدن بارداری با بارداری فرق داره نگران نباش از خدا بخواه هر چه خیره رات رقم بزنه

نه چون تنبلی تخمدان داری دیر تخمک گذاری کردی و دیر گرفتی برا سی پنج روزم بود بتا ۱۰ دوباره ده روز بع ...

یعنی شما یک  ماهت بود وبتا ۱۰ بود؟

شما هم تنبلی دارید یا لقاحتون دیر تشکیل شده

الان مجدد تست بده اگه رشد داشته باشه مشکلی نیست و داره طبیعی سیر میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یعنی شما یک ماهت بود وبتا ۱۰ بود؟شما هم تنبلی دارید یا لقاحتون دیر تشکیل شده

بیشتر از یک سی چهار یا پنج روزم بود که دکتر آزمایشگاه گفت منفی من ده روز بعد دوباره آزمایش دادم تازه شد دویست 

من الان ۳۲ هفته باردارم من بارداری سومم بتام تو این بارداری مثبت نشد با سه هفته تاخیر بی بی چک منفی ...

انشاالله خدا یه نگاهی به دلم بندازه وامید خودمو وشوهرم ومادرمو نا امید نکنه دیشب از نگرانی تا نصفه شب خوابم نبرده💔

الان مجدد تست بده اگه رشد داشته باشه مشکلی نیست و داره طبیعی سیر میشه

بله بهم گفته دوباره آزمایش بدم 

فردا باید برم

ولی از الان حالم بده واسترشو دارم که نکنه بجای اینکه چند برابر شده باشه تازه کمتر شده یا زیاد بالا نرفته باشه🤦🏻‍♀️🥺

بیشتر از یک سی چهار یا پنج روزم بود که دکتر آزمایشگاه گفت منفی من ده روز بعد دوباره آزمایش دادم تازه ...

یکم امیداوار شدم انشاالله که برای منم همین جور باشه وسالم باشه همش استرس سقط و خارج از رحمی یا بارداری پوچ را دارم🤦🏻‍♀️🥺

انشاالله خدا یه نگاهی به دلم بندازه وامید خودمو وشوهرم ومادرمو نا امید نکنه دیشب از نگرانی تا نصفه ش ...

نگران نباش  آزمایش رو تکرار کن اگه دو برابر شده بود یعنی بارداری سالم و مشکلی نیست 

بله بهم گفته دوباره آزمایش بدم فردا باید برمولی از الان حالم بده واسترشو دارم که نکنه بجای اینکه چند ...

توکل کن به خدا اگه این نی نی قسمتت باشه تو بدترین شرایط هم میمونه. بسپار بخودش بگو اگه قراره سالم و صالح باشه خودت نگهدارش باش با استرس هیچی درست نمیشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تنبلی تخمدان داشتم و یادمه تقریبا هجده سیکلم یکبار فقط اقدام داشتم

منم تاجایی که یامه روز چهارده سیکل علائم تخمک گذاری نداشتم

توکل کن به خدا اگه این نی نی قسمتت باشه تو بدترین شرایط هم میمونه. بسپار بخودش بگو اگه قراره سالم و ...

چشم ممنونم

2810