2777
2789
نمیدونم

س

اگر زخم معده داشته باشی،  رنگ مدفوعت باید مشکی باشه، یا تیره _اگر هم از روده هات باشه اونم بصورت خون شفاف دیده نمیشه _احتمالا شما یبوست دارین بخاطر همینه ک احساس درد تو معده و روده میکنین 

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد  ...      فقط خدا 
ساگر زخم معده داشته باشی، رنگ مدفوعت باید مشکی باشه، یا تیره _اگر هم از روده هات باشه اونم بصورت خو ...

واقعا؟؟ینی شما میگین یبوست 

اگ‌ابن با سه خیالم راحت میرم دارو میده 

اگ از روده باشه چجوریه؟

ن مدفوع تیره نبود خون روشن بود آب گرفتم روش پخش شد 

شرمنده ک اینجوری میگم ولی مجبورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا؟؟ینی شما میگین یبوست اگ‌ابن با سه خیالم راحت میرم دارو میده اگ از روده باشه چجوریه؟ن مدفوع تیر ...

اره من خودم زخم معده، میکروب و التهاب معده دارم 

معده اگر زخم باشه، بیشتر سوزش داری تا درد و بعدم رفلاکس میکنی،  رنگ مدبوع هم تیره متمایل به سیاهه

اره من خودم زخم معده، میکروب و التهاب معده دارم معده اگر زخم باشه، بیشتر سوزش داری تا درد و بعدم رفل ...

شایدم رخم چون معدم درد میکنه 

رودم هم انگاری پره دردش اینجوریه 

انگار سنگینه 

شایدم رخم چون معدم درد میکنه رودم هم انگاری پره دردش اینجوریه انگار سنگینه

درسته پس، بخاطر یبوسته _الان معده و روده ات سرد شده، کند کار میکنه، بخاطرهمینه ک احساس سنگینی، درد و کسلی میکنی