2777
2789
عنوان

تب پسرم پایین نمیاد توروخدا چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بلند شو همین الان ببرش بیمارستان . این راه حال های سنتی مث آب ولرم و نمک و ‌پاشویه و این چیزا واسه تب ۳۸/۵ جواب نمیده بچه باید داروی تب بر تزریقی و آنتی بیوتیک بگیره . همین الان پاشو ببرش تا خدایی نکرده بالاتر نرفته 

نمیدونم چش شده حالش خوب بود شب ساعت یک استفراغ کرد بعد دیدم تب داره استامینوفن دادم شیر دادم دو ساعت ...

ویروس جدید استارتر پسر منم گرفته تب و استفراغ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

تب و لرز داره یا تب خالی؟؟

اسهال و استفراغ داره یا گلودرد یا دلدرد؟

غذا و مایعات در حد روز عادی خورده یا نه؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
نه

فاصله استامینوفن با شیاف باید چهارساعت باشه

همه میگن شیاف بزن

بابا کبد بچه ها داغون میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من دیشب هرکار کردم پایین نیومد حتی شیافم پایین نیورد پیاز حلقه کردم تو کف دوتا پاهاش با پلاستیک بستم نیم ساعت موند یهو تبش اومد پایین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

ببین الان نمیدونم چه شرایطی داری ماشین داری یا نه اینارو نمیدونم فقط سریع یا برید شیاف استامینوفن کودکان بخرید یا ببر درمانگاهی بیمارستانی .پسر من تب کرده بود یهو خیلی بالا رفت وقتی ۳۸ و نیم بود شیاف نزدم گفتم بیشتر پاشویه کنم که دیدم تو ۵ دقیقه شد ۳۹ و نیم اون موقع شیاف زدم ولی دیر شده بود و خطرناک ولی خدا رحم کرد سریع آورد پایین تا برسیم بیمارستان هم شده بود ۳۶ و نیم.اینارو گفتم که سریع شیاف تهییه کنی

نمیدونم چش شده حالش خوب بود شب ساعت یک استفراغ کرد بعد دیدم تب داره استامینوفن دادم شیر دادم دو ساعت ...

غذای جدید چی بهش دادی؟

تو این سن بچه ها ممکنه بخاطر یه غذای جدید اسهال و استفراغ بگیرن که یا ویروس اشتباه گرفته میشه

شیرم با استامینوفن فاصله بدید مسمومیت میاره

بعد از استفراغ تا دوساعت چیزی نده تا معده آروم بگیره

فاصله استامینوفن با شیاف باید چهارساعت باشههمه میگن شیاف بزنبابا کبد بچه ها داغون میشه

شیاف چی؟! اگر شیاف هم همون استامینوفن باشه ترکیبش  نباید چهار ساعت بعد استفاده بشه! وای من این حجم از اطلاعات بالای!!!! مادرا تو نی نی سایت رو‌ میبینم حیرت میکنم!