دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم بلند شو همین الان ببرش بیمارستان . این راه حال های سنتی مث آب ولرم و نمک و پاشویه و این چیزا واسه تب ۳۸/۵ جواب نمیده بچه باید داروی تب بر تزریقی و آنتی بیوتیک بگیره . همین الان پاشو ببرش تا خدایی نکرده بالاتر نرفته
ببین الان نمیدونم چه شرایطی داری ماشین داری یا نه اینارو نمیدونم فقط سریع یا برید شیاف استامینوفن کودکان بخرید یا ببر درمانگاهی بیمارستانی .پسر من تب کرده بود یهو خیلی بالا رفت وقتی ۳۸ و نیم بود شیاف نزدم گفتم بیشتر پاشویه کنم که دیدم تو ۵ دقیقه شد ۳۹ و نیم اون موقع شیاف زدم ولی دیر شده بود و خطرناک ولی خدا رحم کرد سریع آورد پایین تا برسیم بیمارستان هم شده بود ۳۶ و نیم.اینارو گفتم که سریع شیاف تهییه کنی
دختر خوب دکتر و ول کردی اومدی نی نی سایت ؟! پاشو بچه ات رو ببر دکتر خدایی نکرده اگه تشنج کنه تا عمر داری پشیمون میشی و آواره این دکتر و اون دکتر ریسک نکن
فاصله استامینوفن با شیاف باید چهارساعت باشههمه میگن شیاف بزنبابا کبد بچه ها داغون میشه
شیاف چی؟! اگر شیاف هم همون استامینوفن باشه ترکیبش نباید چهار ساعت بعد استفاده بشه! وای من این حجم از اطلاعات بالای!!!! مادرا تو نی نی سایت رو میبینم حیرت میکنم!