2777
2789
عنوان

بچها بیاید داستان‌تموم شدن رابطه سه سالمو براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست

هروقت یادش میوفتم گریم میگیره هیچقت بابامو نمیبخشم  ولی خب این ادمم بنظرم لیاقت نداشت چون من اگه جای اون بودم حتا تهدید مرگ هم میشدم حاضر نمیشدم ولش  کنم ولی حس میکنم راحت کنار اومد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هروقت یادش میوفتم گریم میگیره هیچقت بابامو نمیبخشم ولی خب این ادمم بنظرم لیاقت نداشت چون من اگه جای ...

اینجور نگو

اگه اوم آدم جلو اومدن بود 

هرجور شده پاش می ایستاد

سنت کمه،وقت ازدواجت نیست

صبر کن برو دانشگاه ۴تا آدم درستو حسابی ببین

بعد به این روزای خودت میخندی

دلتنگ آواز قو🦢
2805
میگه چون تو بازی باهم اشنا شدین و مجازیه میگه پسفردا یکی پرسید خب اینا چطور باهم اشنا شدن من چی بگم

عزیزم هم تو هم اون اول راه هستید 

آقا پسر هم کم سنه 

تازه الان میخواد بره دنباله خوشی رفیق بازی 

اصلا فکره ازدواجو از سرت بیرون کن 

به فکره درس باش فعلا

پس همون بهتر که تموم شد برو خدارو شکر کن

هیع میدونی راستش از اول اشتباه کردم که مجازی وارد رابطه شدم من بخاطر adhdو شخصیت مرزی زود معتاد ادما میشم چه بسا سه سالم طول بکشه اصلا الان مه فکرشو میکنم حتا دوسش هم ندارم ولی خو حس بدی دارم نسبت بهش اما بابامو بخاطر صادق نبودنش نمیبخشم نه برا اینکه منو منع کرد یا نزاشت