2777
2789
عنوان

با بچم دوتایی رفتیم تو دستگاه

347 بازدید | 27 پست

زیر دستگاه زردی هستم پستونک نمیگیره و خیلی بیقراری میکنه حتی اگ خواب هم باشه واینمیایسته 

زردیش پیشونیش ۱۴ سینش ۷ از صبح خیلی بیقراری می‌کرد و زیر دستگاه نمیموند الان دستگاه رو باز کردم خودمم رفتم زیرش 

شیرخشت دم کردم با ترنجبین بهش یک قطره دادم بی‌حال شدو از خواب بیدار نمیشد میخاستم دیوونه بشم 

دوتا دونه انار تو دهنش ترکوندم 

دعا کنید زود خوب بشه 

خدا عزیزانتون رو براتون حفظ کنه غم ب دلاتون نیاد برای بچه من دعا کنید خوب بشه تا فردا اونقدر از سر شب گریه کردم ک خدا میدونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

ب چشمت اسیب میرسه چشم بند بزن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیت الکرسی میخونم

الهی زودتر خوب بشه و مرخص بشید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

هیچ چیز. جز شیر به بچت نده اگه دوسش داری فقط و فقط و فقط شیر درمانشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

این چیزا چیه عزیز من ب بچه دادی فداتشم 

زردی یچیز عادیه 

انارررر 

ترنجبیننن 

شیر خشتتت 

نوزاد فقطططط شیرررررررررررررررررر

یروز دیگ بره تو دستگاه خوب میشه عزیزم نگران نباش

ولی لطفاااا تا شش ماهگی ب بچه بجیز شیر چیزی نده 

برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که  علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭

بچه ای که زردی داره رو باید زیاد شیر بدی ،نزاری بیجال بشه مدام بخوابه ،تند تند بهش شیر بده فقط م برای شیر دادم بیارش بیرون از دستگاه بقیه ش همش تو دستگاه بزارش، از سلامت استاندارد  لامپ دستگاه ت مطمئنی، آلکی نباشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نگران وناراحت نباش خواهر من دوتا بچم هم زردی داشت با دستگاه خوب شده، بچه شما هم خوب میشه فقط یکیا دوساعت اول بچه بیقراری میکنه اگه اون یه ساعت رو بتونی گریه اش رو تحمل کنی بدنش عادت میکنه،ان شاءالله خوب میشه برات صلوات فرستادم،خدا دلت رو شاد کنه

وقتی بچم زردی داشت بهم گفت پرپین بخر پرپر کن بذار زیر بچت زود زردیشو میگیره ولی فصلش نبود متاسفانه حالا فصلشه اگه میتونی بخر پر پر کن بذار زیر بچت انشاالله زود خوب شه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
2810