2777
2789
عنوان

مامانهای باتجربه بچم خوب نمیشه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 45 پست
والا من تعجب میکنم از اینایی میگن دارو نده بچه یا انتی بیوتیک ندهمن دوتا بچه دارم فقط یه بار لحظه او ...

با قطره پلارژین که دوست عزیز پیشنهاد داد خوب شد، به آنتی بیوتیک نکشید

بچت چن سالشه؟ سبز رنگ از عفونته ب شخصه از عفونت برای بچه وحشت دارم ببرش دکتر خدایی نکرده جاییش عفون ...

یعنی سیتریزین و پلارژین رو باهم مصرف میکنید؟ چون من به پیشنهاد دوستمون که تو همین تاپیک راهنمایی کردن پلارژین دادم باهمون خوب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی سیتریزین و پلارژین رو باهم مصرف میکنید؟ چون من به پیشنهاد دوستمون که تو همین تاپیک راهنمایی کرد ...

باهم نه ساعت داره دیگ پلارژین بیشتر مواقع ابریزشو هم قطع میکنه ولی تاثیر نزاره بله استفاده میکنم با تشخیص دکتر

بچتون خوب شد؟؟ 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
خدا خیرت بده خانمیدخترم با همون پلارژین خوب شد، دوسه روز فقط دادم و تموم

خداراشکر عزیزم انشاالله دیگه بلا ازش دور باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
باهم نه ساعت داره دیگ پلارژین بیشتر مواقع ابریزشو هم قطع میکنه ولی تاثیر نزاره بله استفاده میکنم با ...

میدونم ساعتیه. منظورم این بود برای درمان از هردوشون باهم استفاده می‌کنید یا نه که گفتید اگه تاثیر نذاره بعد سیتریزین میدین... 

بله خداروشکر خوب شد و الان باز موقع واکسن یک سالگیش رسیده😅 جریانات بچه ها و نگرانی واسشون تمومی نداره

میدونم ساعتیه. منظورم این بود برای درمان از هردوشون باهم استفاده می‌کنید یا نه که گفتید اگه تاثیر نذ ...

بزار یکم از بهبودش بگذره بعد واکسن بزن خداروشکر ک خوب شد الحمدالله همیشه دارو دادن بد نیس شما قطره هاشو میدی مولتی و اهن و... 

بزار یکم از بهبودش بگذره بعد واکسن بزن خداروشکر ک خوب شد الحمدالله همیشه دارو دادن بد نیس شما قطره ه ...

تو فکرم دوشنبه ببرمش در اصل فردا روز تولدشه و تاریخ زدن که بیا. الانم سه روزه که هیچ علامتی نداره. 

آره قطره میدم ولی نه خیلی مرتب

چطور مگه؟ 

تو فکرم دوشنبه ببرمش در اصل فردا روز تولدشه و تاریخ زدن که بیا. الانم سه روزه که هیچ علامتی نداره. آ ...

الهی مبارک باشه تنش همیشه سالم باشه

مرتب بده بچه ب اون ویتامینا و اهن نیاز داره چون زیاد انگار از دارو دادن خوشت نمیاد پرسیدم ولی حتما سرموقع بهش داروشو بده اونا خیلی مهمن

الهی مبارک باشه تنش همیشه سالم باشهمرتب بده بچه ب اون ویتامینا و اهن نیاز داره چون زیاد انگار از دار ...

ممنون عزیزم از تبریکت، خدا بچه شمارو هم حفظ کنه.... 

نه اونها چون ویتامین هستن خیلی مشکلی باهاشون ندارم😅

ممنون عزیزم از تبریکت، خدا بچه شمارو هم حفظ کنه.... نه اونها چون ویتامین هستن خیلی مشکلی باهاشون ندا ...

زنده باشی

خب خداروشکر😂ولی دارو بد نیس بده هیچ ضرری هم نداره اگر ب موقع بدی الحمدالله بچت ک سالمه خدایی نکرده یه وقتی سرما میخوره دارو میدی ک خب تاثیری نداره خیالت راحت

زنده باشیخب خداروشکر😂ولی دارو بد نیس بده هیچ ضرری هم نداره اگر ب موقع بدی الحمدالله بچت ک سالمه خدا ...

بی ضرر که نیستن ولی تا بتونم اول درمان خونگی و بعد ازین بعد به محضی که حس کردم میخواد چرکش عفونی بشه پلارژین رو شروع میکنم. 

حقیقتش یه مقدار طب سنتی رو بیشتر قبول دارم و اینکه میگن جسریع بیماری رو سرکوب نکنید و بگذارید بدن تا حد امکان خودش روند طبیعیشو سر کنه. 

بی ضرر که نیستن ولی تا بتونم اول درمان خونگی و بعد ازین بعد به محضی که حس کردم میخواد چرکش عفونی بشه ...

اتفاقا من بیشتر پزشک رو قبول دارم نمیدونم البته اونام خیلی چیزارو درست میگنا ولی داروها زودتر عمل میکه

2810