2777
2789
عنوان

مامانهای باتجربه بچم خوب نمیشه😥

331 بازدید | 45 پست

داره نزدیک 3هفته میشه که سرماخوردگی دچار شد. اول با آبریزش ساده ورقیق و بی رنگ و عطسه شروع شد. یک تب هم روز دوم کرد. بعد از سه روز آبریزش عفونتی و چرکی و غلیظ و سبز شد.این سری دیگه جز یه سری درمان‌های خونگی، دنبال دارو و دکتر نرفتم چون دفعه پیش هم طولانی شد و بعد از جواب نگرفتن از درمان خونگی بردم دکتر ولی بازم به رغم استفاده از آنتی بیوتیک و دارو، بازم اثر فوری ندیدم. این بار هم همچنان بچم درگیره، دیروز دیگه حس کردم تموم شد چون بینیش هم خشک و تمیز شده بود ولی باز دم صبح چندتا عطسه زد و کلی چرک از بینیش خارج شد و باز ادامه ماجرا.... 😐الانم که خوابیده انگار بینیش گرفتگی خفیف داره راحت نفس نمی‌کشه. 

تجربه ای ازین حالت دارید یا راهکاری که مفید باشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطره یا شربت پلارژین بهش دادی ؟

پلارژین اگه درست بگم ضدسرفه ست. ولی دخترمن سرفه نداره. طی روز چندتا عطسه و چرک غلیظ بینی داره. 

الانم تو خواب راحت نفس نمی‌کشه چون بینیش گرفته

پلارژین اگه درست بگم ضدسرفه ست. ولی دخترمن سرفه نداره. طی روز چندتا عطسه و چرک غلیظ بینی داره. الانم ...

من بچه ام ۷ ماهشه یا گرفتگی بینی داشت یا آبریزش سرفه هم تک وتوک داشت من قطره اش دکتر داد دو سه روز دادمش انگار آب رو آتیش بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
قطره پلارژین خوراکی مصرف کردید یا تو بینی ریختین؟

خوراکی 

اهان اسپری بینی هم داد اونم خیلی خوب بود گفت مدت زمان بیماری کوتاه میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

والا من تعجب میکنم از اینایی میگن دارو نده بچه یا انتی بیوتیک نده

من دوتا بچه دارم فقط یه بار لحظه اولی که یکم ابریزش داشت بهش زود شربت کوریزان دادم اون سری انتی بیوتیک نخورد ولی بازم بعد چن روز برا چکاب گوش و گلو بردمش برا احتیاط

خودت که سرما بخوری بدون گلو درد میشه ایا؟ 

خوب بچه ضعیف تره یا گوش یا گلوش عفونت میشه باید حتما انتی بیوتیک بخوره با تشخیص دکتر

بچت چن سالشه؟  

سبز رنگ از عفونته ب شخصه از عفونت برای بچه وحشت دارم ببرش دکتر خدایی نکرده جاییش عفونت نگیره میدونم بردی بازم ببر ان شاءالله زودتر خوب بشه

خودم دخترم یکسالشه دکترش پلارژین میده همیشه خیلی خوبه برای ابریزش هم سیتریزین یا نئوتادین میده 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

من پسرم پارسال همینطوری شد دکترای شهرمون دارو میدادن با دوز پایین آفاق نکرد بردم یه شهر دیگه دکتر دوز دارو رو برد بالا با اون خوب شد ،بعده یه ماه باز همینطوری شد بدجور داشت میرفت عفونت سمت ریش که یه دکتر دیگه بردیم تو یه شهر دیگه که اونم هم آمپول چندتا زد تولدم یکیش هم به بدنش مستقیم زد وگاز داد با چندتا شربت عفونت دیگه که کلا خوب شد

2810