2777
2789
عنوان

کیا تازه نامزد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 74 پست
نگران نباشمعا...ه زیاااادب همسرت بگو همراهیت کنه هرجا امادگیشو نداشتی ادامه ندین...مطمین باش حواسش ب ...

ولی من دلم میخاد همون بار اول تموم شع کلا دیک ب مرحله دوم نکشه راحت شم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنماسترس خیلی بده و مانعه و خودتون بیشتر اذیت میشیدباید رها باشید

هروی تفس عمیق میکشیدم بدتر میشدم😂🤦🏻‍♀️

من ۱ سال ده ماه میشه تو عقد هستم خیلی میترسیدم خیلی اما خب انجام شد دیگ دردش یک لحظه است ولی خب دیگ ...

یعنی همون دقیقه های اولع؟البته یبار تا یجایی چیز شد.. ولی کامل نبود 

از درد دستو‌پام میلرزید

طبیعیه نترس با اینکه خودم تجربه نداشتم اما بازم میترسم از اون روز ک برسه

من فکر نمیکردم قراره انقدر استرس بکشم خیلی زیااااد

ببین در لحظه باشاصلا ب نتیجش فک نکنفقط به لذت خودت و همسرت فکر کن همینمسابقه نیست ک بخوان مدال بدن

میترسم فقط درد باشع

ببين اين استرس ها، نشانه ى عدم آگاهى جامعه ماست. متأسفانه ما اين مسائلو فقط يواشكى از دخترخاله ،دختردايى ، همكلاسى هاى مدرسه، دخترهمسايه شنيديم كه خيلياشون اصلا درست نيستن! مثلا همين قضيه درد داشتن! باوركن درد نداره ، درصورتى درد و خونريزى داره كه با زور يا بدون آمادگى انجام شه

اگه معا.شقه كامل انجام بديد، استرس نداشته باشى، ريلكس كنى و مثبت فكركنى فقط يه فشار یا سوزش کم حس ميكنى كه خب اونم طبيعيه!!!!!! 

ولى فكرنكن درد عجيب غريبى داره يا قراره مثلا چه اتفاقى بيوفته!!! هيچى نميشه بخدا 

ببين اين استرس ها، نشانه ى عدم آگاهى جامعه ماست. متأسفانه ما اين مسائلو فقط يواشكى از دخترخاله ،دختر ...

چقدر آروم شدم با حرفات عزیزم واقعا تاثیر گذار بود مرسی مرسی واقعا کاملا درست میگی شما.. بعد من باخودم میگم چجوری یسری 16 1۷ سالها با دوسپسرشون این کارو میکنن حتی تو فامیلامم دیدم عجیبه برام