2777
2789

سلام دوستان وقت همگی بخیر❤🌹

مامانای عزیز کسی اینجا تجربه چنینی داشته میتونه راهنمایی کنه؟

دخترم ۱۶ماهشه و تقریبا دوماهی هست آلرژیش به پروتیین گاوی رفع شده دکترش گفته بجای شیر خشک رژیمی شیر خشک معلومی بهش بدم دیگه.

کسی اینجور بوده کوچولوش؟چه شیر خشکی استفاده کردین؟ضمن اینکه شیرخشک خیلی سخت گیر میاد شیرخشک اپتامیل پپتی۲میخوره الان نمیدونم چه شیرخشکی بهش بدم که هم خوب باشه هم راحت گیر بیاد

کلا الان شیرخشک کم شده و سخت گیر میاد

میخوای چون آپتامیل دادی همونو بده ولی معمولیشو.

پسر من حساسیت نداشت از اول ببلاک دادم ولی همینم کم هست چند تا داروخانه میریم تا یه دونه پیدا کنیم

چون یکسالش تموم شده کم کم با مشورت دکترش شیر پاستوریزه بده یا شیر از لبنیاتی بخر خوب بجوشون بده.

پسر من اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره.شیرهای طعم دار هم نمیخوره.

فقط شیرکاکائو شیر قهوه و شیرموز خودم درست کنم.

فقط شیرخشک میخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون یکسالش تموم شده کم کم با مشورت دکترش شیر پاستوریزه بده یا شیر از لبنیاتی بخر خوب بجوشون بده.پسر ...

من هنوز جرات نکردم بهش شیرخالی بدم 

ترکیب با غذا میدمش دوست داره شیرهای طعم دار رو هم. خودمم تو همین فکر بودم اما دکترش گفت چون الرژی داشته باید حداقلش تا ۱۸ماهگی شیر بخوره.😢😢چقد مکافاته شیر پیدا کردن حتی آپتامیل ساده هم گیر نمیاد😢😢😢

من هنوز جرات نکردم بهش شیرخالی بدم ترکیب با غذا میدمش دوست داره شیرهای طعم دار رو هم. خودمم تو همین ...

پسر من دوسالش تموم شده ولی چون پاستوریزه نمیخوره مجبورم فعلا یکم شیر خشک میدم

روزی یکی دوبار.

پاستوریزه خنک گرم تو شیشه پاکتی با نی همه جوره امتحان کردم نمیخوره😔

پسر من دوسالش تموم شده ولی چون پاستوریزه نمیخوره مجبورم فعلا یکم شیر خشک میدمروزی یکی دوبار.پاستوریز ...

بعضی بچه ها واقعا بدقلق هستن حق داری عزیزم.

دخترمن تازه با اینجور چیزا آشنا شده بخاطر الرژیش هیچ چیزی نخورد.شاید بخاطر اونه که دوست داره.

هرمادری با ی مشکلی دست و پنجه نرمه میکنه😢

بعضی بچه ها واقعا بدقلق هستن حق داری عزیزم.دخترمن تازه با اینجور چیزا آشنا شده بخاطر الرژیش هیچ چیزی ...

من حس میکنم ارث هم تاثیر داره

چون خانواده همسرم هم شیر دوس ندارن

کلا لبنیات بچگی خیلی دوس نداشتن😕

البته تا 18 ماهگی چیزی نمونده

یه جا میبینی شیرخشک داره دوتا بگیر کم نیاری.

اگر غذا و میوه بخوره کمتر شیر میخوره

تخم مرغ هم الان میتونه بخوره

پسر من تخم مرغ دوس نداره🙊