2777
2789
عنوان

مجبورم تو اتاقی بخوابم که 8نفر توشن

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 23 پست

منم هشت نفره بودیم😂 یکسال کامل باهاشون سر کردم 

هر روزم مشکل داشتیم😂

بخشی از زندگیه دیگ تحمل کن سخت نگیر 

هر چیزی ی بُعد مثبت داره یه منفی

هم اتاقی خوب پیدا کن ک بهت بدنگذره و از سختیا هم سوژه واسه مسخره بازی بسازین 

اگه هم با هم‌اتاقی هات راحت نیستی عوضش کن

شاید بقیه بهتر باشن

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سعی کن بخودت سخت نگیری خودتو سرگرم کن بیرون خوابگاه با بچه هام سعی کن یکم صمیمی بشی قانون بذار ...

نمیشه اصلا راحت نیستم تختم  خیلی سفته   جای خوابم بده  اتاق کوچیکه جای وسایلم نیس هم اتاقیام  رو مخن  خر و پف هم میکنن

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

خیلی سخته نمیکشم دیگه

از چی خسته شدی؟ 

ببین فقط شرایط خوابگاه نیست 

من کاملا بهت حق میدی 

تو این سن یهو شهرت عوض میشه، از خوانوادت دور میشی، به قول خودت توو اتاق هشت نفره، از دبیرستان وارد دانشگاه میشی 

این حجم از تغییر واقعا درد داره، اما نشدنی نیست 

نکشیدنی نیست 

تو قوی تری از این حرفایی چون کلللللی تلاش کردی، چقدر درس خوندی تا کنکور دادی و به اینجا رسیدی 

حق داری خسته بشی اما حق نداری جا بزنی، حق داری غر بزنی اما حق نداری خودت رو اذیت کنی 

من خیلی درکت میکنم. مفهممت، شرایط رو برای خودت راحت کن، هر جوررااحتی با هم اتاقی ات رفتار کن. اگر دوست داری باهاشون رفیق شو، دوست ندادی محلشون نذار

دوستای جدید پیدا کن خوابگاه هم حوابیای خودش رو داره، هیچ جا بجز خوابگاه نمیتونی اینهمه هم سن و سال خودت رو ببینی این همه هیجان و... 

خلاصه که به دیسیپلین خودت فک کن و بدون این دوران و تمام درداش برات تجربه داره پس تحمل کن

توو نی نی سایت الان دو دسته دانشجو داریم 

ی سریا که با شرایط خوابگاه چالش دارن، ی سریا که بعد یکی دو هفته کراششون رو پیدا کردم و توو فاز دوست پسر و رابطه و اینا ن