آنقدر گندن آنقدر گندن همش باید سوتین بخرم هیچ سوتینی هم بهم نمیشه چون کاپشون خیلی گندس و کمرم به شدت کوچیکه خسته شدم همش میان وسط من خودم یه دارم ولی سینه هام 85یا 90نگین عمل که پولشو ندارم یه روش قطعی بگین حالا سایز رویایی نمیخوام 80یا 75هم بشه کافیه تو رو خدا کمکم کنین من خسته شدم خودمو میخوام بزارم زیر ماشین سنگین از دستشون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من از این مدل قدیمیا که هم کش پهن دارن هم ساده..انگار گیپورع ولی گشای گردنش سفته...
دلم میخواد حداقل گرد بشن.
شما چی میبندی؟
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
یا مسخره میکنییا اگه این کارو کردی من حرفی باهات ندارم
چه سوتینی میبندی؟؟
منم مشکل شما رو دارم.دلم میخواد حداقل کمی کوچیک و گرد نشون بده