2777
2789
عنوان

این سینه هام همیشه خرج می‌زارن رو دستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنبلم😑😑😑😑😑شدیدددددد

منم لنگه خودتم به شدت تنبلم 

چه سوتینی میبندی؟

من از این مدل قدیمیا که هم کش پهن دارن هم ساده..انگار گیپورع ولی گشای گردنش سفته...

دلم میخواد حداقل گرد بشن.

شما چی میبندی؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
وروشی من میزنم سایزش لارج

سفت نگه میداره؟

نداشتم ورزشی

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
نی نی سایت به کجا میره

سایت زنونس برا پرسیدن سوال هیچ عیب ایرادی نداره اگه فک میکنید ناراحت میشد تواین تاپیکا نرین

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
یا مسخره میکنییا اگه این کارو کردی من حرفی باهات ندارم

چه سوتینی میبندی؟؟

منم مشکل شما رو دارم.دلم میخواد حداقل کمی کوچیک و گرد نشون بده

اره اولش خوبه

ممنونم

.بابا خوبه یه آپشن هست.بدنت رو دوس داشته باش و خوشحال باش ک مشکل تو حسرت خیلی هاست.

برو بابا من پک کامل بدبختیم هیچیمم دوست ندارم من مردنم و شسته شدن تو قصار خونمو دوس دارم برم بمیرم یه انگل زشت کمتر 

.بابا خوبه یه آپشن هست.بدنت رو دوس داشته باش و خوشحال باش ک مشکل تو حسرت خیلی هاست.

🤭ن واقعابرا خیلی سخته انگار کمرش دولا شده من الان پایین تنم درشت خوش فرم حس میکنم سنگینم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
2810