2777
2789

ماه چهارم سه ماه اول به شدت خسته و کسل بودم بدنم جون نداشت،الان که سه ماهه دومم سرحالتر شدم،جوش میزنم،موی زائد زیاد شد،پوستم چرب شد،حالت تهوع ندارم،زیر دلم درد میکنه شکمم هم اومده جلو هم یه کوچولو پهلو دراوردم،غذاهم مثل سابقم فرقی نکردم،بعضی وقتا سردرد میگیرم،خشکی چشم گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه فرقی نداره فقط سالم باشه چون یه سقط داشتم قبلش الان فقط کنجکاو شدم جنسیتشو زودتر بفهمم

اگه دختر دوست داره بچه پسره 

اگه پسر دوست داره بچه دختره 

یه راه دیگشم اینه 

ک قدیما میکن اگه سر سینه تیره باشه بچه پسرع اگه روشن باشع دخترع 

اگه دختر دوست داره بچه پسره اگه پسر دوست داره بچه دختره یه راه دیگشم اینه ک قدیما میکن اگه سر سینه ت ...

چه جالب اینطوری باشه باوجود اینکه به زبون نمیاره ولی ته دلش میدونم پسر دوس داره پس دختره

ولی قسمت دوم درست باشه سرسینه ام تیز شده پس پسره🧐

چه جالب اینطوری باشه باوجود اینکه به زبون نمیاره ولی ته دلش میدونم پسر دوس داره پس دخترهولی قسمت دوم ...

تیز ن 

تیره

بعدم الان ن از اول باید نگاه کنی از اول چ رنگی بوده

تیز ن تیرهبعدم الان ن از اول باید نگاه کنی از اول چ رنگی بوده

از همون اول که تست بارداریم مثبت شد سینه هام حساس شدن و درد میکردن و بزرگتر شدن هاله دورش تیره تر شد و حتی رو یکیش یه لکه تیره تر از هاله قهوه ای افتاده سینه هام نوک هم نداشتن نوکشون تیز شد