2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون چند تا بچه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 54 پست

من خودم ۴تا دوست دارم سه تا پسر و ی دختر 

ولی دوتا دارم و فعلا برنامه ای برای سومی یا چهارمی ندارم

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

چهارتا😍 خب خوبیاش زیاده... اصلا حضور بچه انرژی بخشه، شادابی میاره، برکت میاره، امید به زندگی میاره و... بعدشم بچه هایی که خواهر برادر دارن هم تو سن پایین هم بزرگسالیشون خلأ های عاطفی کمتری دارن و تنها نیستن و هوش اجتماعیشون بالاتره و... الانم که ایران بحران کمبود جمعیت داره و اگر تعداد بچه های هر خانواده زیر سه تا باشه در آینده ی نزدیک کشور ما پیرترین کشور جهان میشه و کلییییییییی صدمات جدی به کشور وارد میشه... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر وضعبت مالی و اینده اوکیه ۲الی ۳تا

بله

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
۲تا نهایتا ممکنه خدایی نکرده ادم یکیو از دست بده...و همینطور بچش تنها نیست..ولی ب عنوانی کسی ک توی خ ...

خوب شرایط خانواده های قدیم با الان خیلی فرق داره

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
2805
فقط یکی

عزیزم کم نیست؟! بالاخره بچه برادر و خواهر میخواد

بستگی به پولت داره عزیزم من اگر پولدار باشم و خدا بخواد تا هفت هشت تا هم دلم می‌خواد ولی تا وقتی حدا ...

هفت هشت تا!

یکی، اگه بخواب براش خونه بگیری ماشین بگیری فکر نمی‌کنم بشه برا دوتا بچه اینکارو انجام داد تو این شرا ...

خوب دیگه خونه و ماشین را باید خودشون کار کنند و بدست بیارن. مگه ماها چکار کردیم؟

ای وای خدا نکنه

عزیزم بچه واقعا چیه ک یکی دوتاش کنی زندگیتونو بکنید یه موجود بی زبونه از همه جا بیخبرو بیارید ک چی بشه؟؟از نظر من تعداد:صفر هر روز شاهد چ تاپیکایی هستیم با موضوعات طلاق و کتک و فرار و خیانت و مریضی و بی پولی ،،چرا باید بچه رو بیاری ک مثلا نتونی واسش یه پیتزا یا دوسیخ کباب بخری؟؟این خطاب ب شخص خاصی نیستا واسه نمونه گفتم یا بیاری شوهرت معتاد باشه بره پیداش نشه عاقبت اینجور بچه های بیچاره چی؟زندگی و ازدواج فقط بچه ساختن نیس ماها زن هستیم ولی کارخونه ی جوجه کشی نیستیم 

آدمیزاد اگه عقل داشت بچه نمیورد

نگو. بچه میوه زندگیه

عاشق 4 تا بچه ماما خب شرایط رو هم باید سنجید

آره از سر و کول هم بالا برن

خب یکی بیارن

آره دیگه حداقل یه بچه باید باشه. اگر چه از نظر من کمه

2810