2777
2789
همچنین شماهم گلم پناه برخدا فقط شماهم بچه اول؟

اره عزیزم

كم حرفي رو ...پاي بي احساسي نزارين آدماي ساكت لطيف ترين احساساتو درونشون پرورش دادن و هرجا كه لازم باشه بروز ميدن..!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم الان منم هفته ۲۱به حدی حساس شدم حتی یکی به عمه ام ی حرفی زد من ازاون بیشتر غصه خوردم گریه کردم ..حتی میشینم واسه اینکه شوهرم واسه من لباس خریده واسه خودش نه گریه میکنم🥸🥲

من دارم الان منم هفته ۲۱به حدی حساس شدم حتی یکی به عمه ام ی حرفی زد من ازاون بیشتر غصه خوردم گریه کر ...

ای خدا فک کنم به خاطر هورمونامونه 

ولی تحمل این حال سخته واقعا من فقط میگم کی خوب شم اصلا امید و انگیزه ندارم همش استرس ‌دلهره 🥲

فکرای منفی زیاد میاد تو سرم بچه زیاد تکون میخوره نگرانم کم تکون میخوره نگرانم یکم دلم درد میگیره نگر ...

خدا کمک کنه عزیزم منم همینطورم برای کل خانواده و همه میترسم میگم اتفاقی نیفته برا کسی 

ذهنم خیلی آشفته اس شاید برم پیش روانپزشک 

خدا کمک کنه عزیزم منم همینطورم برای کل خانواده و همه میترسم میگم اتفاقی نیفته برا کسی ذهنم خیلی آشفت ...

تو‌ خانه بهداشت به منم گفتن برو روانپزشک اگه درمان نشی بعد زایمان بدتر میشی🥲