حــیــات_hayat مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 535 عنوان اینجا کسی هست از مامایی سر دربیاره 69 بازدید | 5 پست من دکتر گفت تو فقر آهن شدید داری 😐باردارم بعد چون خیلی حالت تهوع دارم و معده درد بهم B6 داد اما اینم نمیتونم بخورم از بس معدم درد میگیرهبه نظرتون چیکار کنم 😭میگم حالا که من معدم درد میکنه به درک قرص اهن قوی بخورم 😐به نظرتون درسته؟ 1403/08/13 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 3560 بنظرم زیر نظر پزشک باش پیش چندتا برو سرخود کاری نکن من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 8320 اهن رو شب موقع خواب بخور چون اهن حالت تهوع میاره خودش چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
الیکا6894 عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 214 برا معده دردت قرص فاموتیدین میدن دیگه..ندادن بهت؟من توبارداریم خیلی شذید بود معده درذم همیشه فاموتیدین تو جیبم بود..اونو بخور گوشت کبابی هم خیلی برا معده درد خوبه..مرغ پ گوسفند..کمخونی خیلی به جنین آسیب میزنه بفکردرمان باش عزیزم