2777
2789
عنوان

یعنی انقدر سنم زیاد میخوره که گفت بچته🥲😂عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 115 پست

حالا که اینطور شد به ۵۰ میخوری

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی توعم بذار ببینیمت

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دندوناشم مصنوعیه

اختیار جیششم نداره😆

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

اووووه اسی چرا انقد پیرییییی

چون نمیزاریی  

انگار که نه انگار که تو این سینه تو اصلا دل نداری!!یه روزایی یه وقتایی چرا منطق نداری...هر چی میگم من دلم تنگه چرا باور نداری؟!...🎧🤍

اسیبخدا گزارش میزنم اااا اهههه

منم

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2810