2777
2789
عنوان

یعنی انقدر سنم زیاد میخوره که گفت بچته🥲😂عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 115 پست

منو خواهرمم رفته بودیم دکتر اون موقع ها من ۱۷ سالم بود اون ۱۲ دکتره بم گفت مادرشی؟با خاک یکسانم کرد😐😂

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا با داداشت جایی نرفتی فک کنن زن و شوهرین پس👊😶

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!

کووو

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

کوووه

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ماشاا..سایت هی پسرفت داره ،نشون نمیده چی نوشتی

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!

نه گلم تا یه سنی بزرگ تر میگن میزنی یه سنی کمتر منم ۱۹ سالگی با داداش ۱۴ سالم رفتم آتلیه گفتن پسرتونه حتی یادمه دقیقا اومدم مثل شما تاپیک زدم بعد همه گفتن یکم بالاتر میزنی ولی الان که ۲۶ سالمه میگن عع میخوره ۲۳ ۲۴ باشی😐😂

2810