2777
2789
عنوان

امشب شام خونه مادرشوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 86 پست

برنج و مرغو که خودت بردی 

ظرفاشونم که میشوری 

متلک و توهینم میشنوی ؟؟

عقل نداری پامیشی میری ؟؟؟

بشین خونت نون خشک بخور ولی جایی که احترامتو نگه نمیدارن نرو 

من سه ماه یه بار ، با هزار منت و ناز و دعوت میرم . دو ساعت میشینم میام . یه بشقاب جا به جا نمیکنم . مهمون میرم و میام . رو چشاشون‌ میذارن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم عروس اولم .اتفاقا امشب خونه مادر شوهرمم .ازشون ۵ ساعتی دوریممن هر وقت میام خونشون برام مثل مامان ...

ولی مادرشوهر من میاد خونم عین ملکه ها میشینه دست به سیاه سفید نمیزنه

خب دیگه منم از همین زورم میگیره اخهبازم با این حال براشون کم نمیزارم بخدا

مامان من ۵۵ سالشه دیسک کمر شدید داره . عروس و نوه هر روز اونجان . بچه یک ساله میریزه و میپاشه بعد رفتنشون مامانم جارو به دست همه جا رو تمیز میکنه . تا حالا یک کلمه به عروس نگفتیم لااقل زیرپای بچتو تمیز کن . 

عجب،چقدر ادم باید بدبخت باشه،که برای کارای شخصی زندگیش بخواد منت دیگران بکشه یا دیگران ازار بده،من همیشه میگم مادرشوهر مثل مادر خودتون کمک کنید،ولی وقتی طرف انقدر پررو که هودش میگه بشور ونشستی هم تیکه بارون،همون بهتر که نشوری،مادرشوهر من هنیشه قسم وایه که نکن،ولی من انجام میدم ولی بعدشم تشکر میکنه

چهل و شش سالشه چقد جوونه.‌یه پیرزن چاق تصور کردم که پاهای تپل سفید داره 🤭

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
نه میگه خودت تنها بشور

هرکی خورده خودش بشوره

میتونه بپزه میتونه بخوره فقط نمیتونه بشوره

اه

نرو ک پرو نشن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یهو یادت افتاد پاش قارچ داره ! 

چه ربطی داشت وسط ظرف شستن ؟؟؟؟ 

عزیزم‌ تخریب کار درستی نیست شما هم معایبی داری 

من عقد بودم هروقت خونه مادرهمسرم میرفتم همیشه همه ظرفاشون من میشستم‌

یعنی ظهر همشون غذا میخوردن چندین نفر بودن بعد همسرم از سرکار می اومد حتی برامون غذا نگه نمیداشتن😅 باهمدیگه بادمجون گاهی سرخ میکردیم 

بعد چون همسرم عادت داشت از سرکار می اومد ظرفای ناهارشون میشست چایی دم میکرد😅

من وقتی اونجا بودم میگفتم گناه داره من بجاش میشستم‌

شبم دوباره من میشستم چون مادرش پخته بود من اینطوری میخواستم کمک کرده باشم 

برنج و مرغو که خودت بردی ظرفاشونم که میشوری متلک و توهینم میشنوی ؟؟عقل نداری پامیشی میری ؟؟؟بشین خون ...

رفتار مادرشوهر استارتر بدون شک غلط بوده اما با عرض پوزش رفتار شما هم درست نیست

آدم خونه هفت پشت غریبه هم که بره حداقل توی سفره انداختن و جمع کردن باید کمک کنه

گروه قرمز❤️ وزن 
برنج و مرغو که خودت بردی ظرفاشونم که میشوری متلک و توهینم میشنوی ؟؟عقل نداری پامیشی میری ؟؟؟بشین خون ...

نه عقل داشتم وضعیتم این نبود ک

خوشبحالت خانومی میکنید شما و امثال شما

2810