2777
2789
عنوان

امشب شام خونه مادرشوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فایده نداره عزیزم

عزیزم نرو دیگه برات مهم نباشه هرچی گفت سکوت کن بیخیال 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
خب عریزم جسارتا واس خوردن میری خوبه واس کار بده؟

عزیزم ایشون وظیفه نداره که کار بقیه کنه

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

هر وقت تنهای بشین تو‌خونه ات دوتا تخم مرغ بی دردسر برا خودت درست کن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

منی که دیروز تموم آشپزخونه و کابینت های مادر شوهرمو تمیز کردم ..ساعت ۲ بعد از ظهر شروع کردم ۱۱ شب تم ...

من باشم نمیکنم بعضا خوبی بهشون نمیاد

من بدبخت چی بگم ک عروس اولمبدبختی ها واسه عروس اوله خوشی ها برای عروسای بعده

منم عروس اولم .اتفاقا امشب خونه مادر شوهرمم .ازشون ۵ ساعتی دوریم

من هر وقت میام خونشون برام مثل مامان خودم هس ظرف میشورم شام درست میکنم بهش هم میگم خاله جان امشب که من هستم اشپزخونه و کاراش با من

و اینکه مادرشوهرم هر وقت خودش هم میاد خونم اصلا بیکار نمیشینه تو کارا خیلی کمکم میکنه 

2810