2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يني مخصوصا خورده كه خودكشي كنه يا اشتباهي خورده؟ اين دو تا خيلي فرق ميكنه. اميدوارم جهنمي نكرده باشه خودشو

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
نگو جوونه ۲۸سالشه بچه کوچیک داره

منم ۲۸سالمه غم دارم سختی دارم شوهر اشغال دارم به ته خط رسید ولییییییییی بچه کوچیک دارم اونم باید ب این فکر میکرد بچه کوچیکش

هرچه دادم به اوحلالش باد
منم ۲۸سالمه غم دارم سختی دارم شوهر اشغال دارم به ته خط رسید ولییییییییی بچه کوچیک دارم اونم باید ب ا ...

اون زندگیش خوب بود اخه با خانومشم مشکلی نداشت یه مشکلاتی پیش اومد این اواخر که احساسی برخورد کرد

بمیرم الهی خدایا به حق بزرگی خودت این جوون رو به پدر مادرش ببخش

خدانکنه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

پسر

دیوونه

قرص برنج خیلی خطرناکه.چند سال پیش دوتا بچه نوتلا خورده بودن و بعد ۱ ساعت مردن پزشکی قانونی گفته بود کنار قرص برنج بوده نوتلا چون قاچاقی میارن بسته بندیش آسیب دیده و با قرص برنج آلوده شده بود.من از اون موقع اصلا دیگه خوراکیهایی که به عنوان ته لنجی تو بازار میاد رو نمیخرم.

نگو جوونه دعا کن فقط براش ممنونم

حتما عزیزم دعا که میکنم براش ولی با خودش بد کاری کرد قرص برنج کبد رو تیکه تیکه میکنه خیلیا این تیکه ها از دهنشون میاد بیرون .

امیدوارم معجزه بشه و خدا به بچه کوچیک ش رحم کنه .

2810