2777
2789
عنوان

توهم بدون مواد

38 بازدید | 4 پست

اسکیزوفرنی هم ندارم. مواد هم مصرف نکردم. اما فک میکنم ی زنی از راه دور با ی دستگاهی همش حرفامونو گوش میده بعد خودشم حرف میزنه تو سرم ولی فقط من می‌شنوم صداشو خیلی عجیبه. بعد هرچی مینویسمم حتی میخونه بعد با ی حالت ک انگار بخاد اذیتم کنه هم همیشه حرف میزنه.... اصلا باورم نمیشه اون واقعی نیست... 

چند ساله هر روز هست ,صدای سوت گاهی میزاره ،صدا خودش و نویز های ریز. تو گوشم همش هست..

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
پیش روانشناس رفتی ؟

اره 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تشخیص؟

گفتن بیشتر اجتماعی باش..چیزیت نیست

اما خب بی هیچی ک نیست ک